Görüş Bildir
Haberler
Dzemaili'den Samimi İtiraflar

Dzemaili'den Samimi İtiraflar

Fatih
06.01.2015 - 22:15

Galatasaray'ın Arnavut asıllı oyuncusu Blerim Dzemaili Arnavutluk kraliçesi eşi Erjona ile birlikte Galatasaray Televizyonu'nda Serem Tan ve Nazlı Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu 'Güzel oyun' programının konuğu oldu.

Dzemaili ailesi İstanbul’daki mutlu yaşamlarından Galatasaray’daki gelecek planlarına kadar pekçok konuyu anlatırken 3 ay sonra dünyaya gelecek oğullarının adını Galatatasaray’dan ötürü Leo(Aslan) koyacaklarını söyledi.,

İşte Dzemaili ailesinin açıklamaları

‘Erjona her konuda bana destek veren, müthiş bir insan. Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Her gün antrenmanlara büyük heyecanla geliyorum”

“Goran Pandev ile çok iyi arkadaşız. Erjona her konuda bana destek veren, müthiş bir insan. Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Her gün antrenmanlara büyük heyecanla geliyorum. Goran Pandev ile çok iyi arkadaşız. Babam da eski profesyonel futbolcu. İstanbul hep merak ettiğimiz bir şehirdi. Arnavutluk ve Türkiye her açıdan birbirine çok benziyor. Kurucumuz Ali Sami Bey ile aynı kökene sahip olmaktan gurur duyuyorum. Bütün Türk yemeklerini çok seviyorum. Türkiye ile kültürlerimiz çok yakın. Erjona çok güzel börek yapıyor. Blerim benim için mükemmel bir eş ve oldukça kıskanç. Erjona da en az benim kadar kıskanç.

Bebeğimi İstanbul’da dünyaya getirmek istiyorum. Oğlumuzun ismini Galatasaray’dan dolayı “Leo” (Aslan) koyacağız. Erjona’nın en sevmediğim davranışı çok çabuk kızması. Erjona’nın benimle aynı düşünmesi en sevdiğim huyu. Blerim’in en sevmediğim huyu çok inatçı olması. Eşimin en sevdiğim yönü her zaman benimle olması. Önceliğim eşim ve doğacak bebeğimiz. Galatasaray taraftarı muhteşem. Galatasaray’daki gelecek planlarını anlatıyor. Hedefim Galatasaray’da uzun süre kalmak. Sakatlığımı atlatıp yüzde yüz şekilde sahalara dönmek istiyorum. Bu yıldan ilk beklentim çocuğumuzu kucağımıza almak. 2015’te Galatasaray ile birlikte başarılara imza atmak istiyorum”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2015/01/06/dzemail...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın