Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Düzenlediği Vajina Güzeli Yarışmasından Sonra "Yok Artık" Dedirten İcraatıyla: Brian Sloan

etiket Düzenlediği Vajina Güzeli Yarışmasından Sonra "Yok Artık" Dedirten İcraatıyla: Brian Sloan

Borgen
11.10.2016 - 11:02

1. Brian Sloan genç bir ABD’li girişimci. Uzmanlık alanı ise seks oyuncakları.

1. Brian Sloan genç bir ABD’li girişimci. Uzmanlık alanı ise seks oyuncakları.
İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kendisi ilginç bir insan. Missouri Üniversitesi’nde siyaset bilimi ve felsefe bölümlerini bitirdikten sonra üzerine bir de hukuk fakültesi diploması eklemiş.

2. Kendisi ilginç bir insan. Missouri Üniversitesi’nde siyaset bilimi ve felsefe bölümlerini bitirdikten sonra üzerine bir de hukuk fakültesi diploması eklemiş.

Buna rağmen ilgi alanı tamamen farklı olduğu için okudukları ile alakalı hiçbir iş yapmadan çok farklı bir alanda girişimciliğe atılmış.

3. Fakat onun iş hayatına başlaması seks oyuncakları kariyerinden de ilginç.

Çin’den getirttiği insan kafatası parçalarını temizleyip birleştirerek tıp fakültesi öğrencilere satan Brian Sloan girişimcilik konusundan adeta çığır açmış.

Sattığı cansız mankenler için evini ziyarete gelen Chicago’lu bir sanatçı mutfakta bir tencerede kaynayan kafataslarını görünce Sloan’ı polise şikayet etmiş.

Seri katil olduğu şüphesiyle sorgulanan Sloan gerçeği zor da olsa açıklamış ve serbest kalmış ama yasadışı olduğu için kafataslarına da el konulmuş.

4. Yetişkin endüstrisi için pek çok yaratıcı fikri olan Sloan kariyerini bu alanda devam ettimeye karar vermiş ve açtığı Indiegogo kampanyasıyla 400 bin doların üzerinde para toplamış.

Sloan’ın seks oyuncakları dünyasına yeni bir soluk getirip kuralları baştan yazmak gibi bir iddiası var.

5. Sloan’ın en fazla ses getiren ürünü erkekler için robotik oral seks simülatörü. Bu alet mastürbasyon yapmanıza yardımcı olan bir robot.

Ürünün adı Autoblow2.

6. Sloan’ın aynı amaç için ürettiği bir diğer ürün de 3 farklı şekilde mastürbasyon yapmanızı sağlayan bir alet.

Üzerinde 3 deliği bulunan vakumlu bir mastürbasyon seti ve bu 3 delik de orijinallerine uygun yapı ve dokuda tasarlanmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Bu girişimci beynin en büyük buluşlarından biri ise kadınlar için tasarlanmış: Bükülebilen esnek vibratör!

Kadın anatomisi göz önünde bulundurularak tasarlanmış bu ürün vibratör kavramını tamamen değiştirmeye aday.

8. Kendisi daha da ünlü yapan şey ise tasarladığı ürünlerde model olarak kullanacağı vajinayı seçmek için düzenlediği Dünya Vajina Güzelliği Yarışması!

9. Erkeklerin en çok nasıl bir görünüşe sahip vajinayı beğendiklerini öğrenip ürününü onu model alarak tasarlamak isteyen Sloan böyle tuhaf bir yarışma düzenlemiş.

10. Kendisine gönderilen 110 vajina fotoğrafı için 191 farklı ülkeden 3 milyonun üzerinde oy gelmiş.

11. Yarışmada 1. olup vajina güzeli seçilenin ödülü 5 bin dolar. İkinciye 2500, üçüncü olana ise 1250 dolar verilmiş.

Hatta Elite Daily isimli online haber platformu, hem bu yarışmayı hem de kazanan vajinanın üç boyutlu şekilde taranıp ürünlere referans oluş süresi ile ilgili kısa bir belgesel bile yapmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Sloan’ın düzenlediği bu yarışma onu oldukça ünlü yapsa da pek çok feminist tarafından son derece sert bir şekilde eleştirilmiş.

Kadın bedeninin erkekler tarafından değerlendirmeye açılıp yargılanması son derece kadın düşmanı bir hareket olarak tanımlanmış.

13. Sloan yine aynı sene içinde bu defa erkek genital bölgesi ile ilgili bir yarışma düzenlemiş.

13. Sloan yine aynı sene içinde bu defa erkek genital bölgesi ile ilgili bir yarışma düzenlemiş.

Daha çok testisler üzerine odaklanan bu yarışmanın galibi olan en güzel testise sahip 3 kişi, hem para ödülü kazanmış hem de üç boyutlu tarama ile elde edilen kalıpları ev dekorasyonu için üretilen ürünlerde kullanılmış.

14. Geçtiğimiz Haziran ayında alanında yarattığı değişimler üzerine bir yazıyla Playboy dergisine de konuk olan Sloan’ın son girişimi ise artık iyice öeeehh dedirten cinsten.

15. Bu sefer Dünya Anüs Güzelini seçeceğini açıklayan Sloan yarışmaya hem erkeklerin hem de kadınların katılabileceğini açıkladı.

15. Bu sefer Dünya Anüs Güzelini seçeceğini açıklayan Sloan yarışmaya hem erkeklerin hem de kadınların katılabileceğini açıkladı.

Yine kazananın 5 bin dolar alacağı yarışmada 2. ve 3. olana da para ödülü var.

16. Yarışmayı ABD başkanlık seçimleri ile aynı gün yapacağını açıklayan Sloan’ın bu günü özellikle seçtiği sözlerinden anlaşılıyor.

'Umuyorum ki tüm Amerikan halkı 8 Kasım'daki başkanlık seçimleri için sandığa gitmeden önce oy kullanma hakları için ısınma turunu anüs yarışmasına katılarak atarlar. Dünyanın her ülkesinden, özellikle demokrasi olmayan ülkelerden insanları başkanlık seçimlerimizle olabildiğince benzerlik gösterecek şekilde tasarladığım anüs yarışmasına katılarak Amerikan demokrasisinin eşsiz tadına varmaları için yarışmaya katılmaya çağırıyorum. Sadece birbirlerinin g.t deliğinin ne kadar çekici olduguna dair oy kullanmak için olsa da tüm kültürlerden, ırklardan ve dinlerden insanların bir araya gelecek olmasından dolayı çok mutluyum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Brian Sloan son derece ilginç bir insan. Bakalım ilerleyen günlerde karşımıza ne şekilde çıkacak.

Düzenlediği tuhaf yarışmaları bir kenara bırakıp yeni ve yaratıcı ürünler üzerine çalışması dileğiyle...

18. Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
264
172
99
64
54
25
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narki

taktir ettim adamı, branşı biraz enteresan olsa da kendi dalında nirvanaya ulaşmış resmen :)

gökhan gök

Aman aman bırakın adam işini yyapsın hatta şu erkekler için mastürbasyon cihazlarını hükümetler ücretsiz dağıtsın belki tecavüz vakaları azalır. Bebek tecavü... Devamını Gör

Rule

Bu feministler de ota boka tepki gösteriyorlar