Görüş Bildir
Haberler
Düzeleceğiz İnşallah Be! Peki Ne Zaman Düzeleceksin?

Düzeleceğiz İnşallah Be! Peki Ne Zaman Düzeleceksin?

miray soysal
24.01.2022 - 19:01 Son Güncelleme: 24.01.2022 - 19:09

Bir gün her şey yoluna girecek, düzelicez inşallah be! Pekii, ne zaman? 

Testi çöz, birlikte öğrenelim! 👇😊

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Toplu taşıma kullanıyor musun?

4. Ne iş yapıyorsun?

5. Twitter'da kaç saat geçiriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk hayatını anlatan bir görsel seç desek!

7. Peki, son zamanlarda en çok canını sıkan şey ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şu olaylar bir bitsin!

Ah kardeşim ahh bu hayat seni ne kadar yormuş, meğer ne dertler sığdırmışsın hayatına... Toplu taşımalarda, yollarda ömrün geçmiş, boş koltuğa oturunca biraz dinlenirim diye sevinmişsin. Çevrende olmaması gereken insanlara gereğinden çok güvenmişsin, sevmişsin ama birçok kazık yemişsin.... Yaşadığımız şeyler ne kadar yorucu da olsa bize öğrettiği şeye tecrübe diyoruz. Bu hayat seni üzmüş belli ama sana iyi bir şey katmış. Unutma her insan aynı değil ve yaşanacak güzel günler var. Sadece biraz zamana ve hayatına yeni renkler katacak ruhlara ihtiyacın var. Yani düzelicez inşallah. Şu olaylar bir bitsin!

Daha genciz düzelicez!

Çok yoruldun... Sınavlar, ödevler ve iş hayatı derken kendini orta yaşlı gibi hissediyorsun, biliyoruz! Fazla sorumluluk duygusu hissedip, hiçbir şeyin belli olmadığı günlerde oldukça büyük gelecek kaygısı yaşıyorsun. Gelecekle ilgili güzel şeylerin olacağına, hayallerinin gerçekleşebileceğine inan. İnandığın zaman hayallerinin gelecek yıllarda gerçek olduğunu göreceksin. Yükselmek için yüksek düşün. Bu yolda düştüysen, kalkarsın. Genciz, güzeliz... Önünde kocaman bir ömür, yaşanılacak güzel günler var!

Onu bulunca!

Aşk istiyoruz, aşk bekliyoruz... Heyecandan kalbini yerinden çıkaracak, sevmenin ve sevilmenin ne demek olduğunu iliklere kadar hissettirecek biri gelince düzelicez galiba... Sevmek güzel şey tabii, ama yakındır. Sohbetinin aşırı sardığı, sana her anlamda çok iyi gelen biri... Düşüncesi bile ne güzel hissettirdi dimi? Öyle biri girecek ki hayatına, sana hissettirdiği değer her geçen gün seni güzelleştirecek!

3 vakte kadar!

'Ben yoruldum hayat, gelme üstüme!' dediğini duyar gibiyiz... Son zamanlarda her şeyi fazla kafaya takmışsın, dolayısıyla hayatın seni fazla yorduğunu düşünüyorsun. Her şeyi kendi başına halletmeye çalışma. Sıkıntını, derdini sevdiklerinle paylaş. Bırak sana yardım etsinler, yanında olsunlar. Tamamıyla sahip olamadıklarına odaklanmamaya çalışmalısın, sahip olduğun güzel şeylerin de var olduğunu hatırla! Her zaman gece olmayacak, elbet güneş doğacak! Bu da yakın zamanda olacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
21
20
9
8
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
isotlu-baklava

'Ben yoruldum hayat, gelme üstüme!' dediğini duyar gibiyiz... Son zamanlarda her şeyi fazla kafaya takmışsın, dolayısıyla hayatın seni fazla yorduğunu düşünü... Devamını Gör

Sinan Saatçi

Hiç güzel hissetmedim ne yapayım aşkı ben yav ekonomik krizden aşka bağladın heee şimdi aşk yaşayacağım yüz yaşından sonra manitayi bir yere götürmek para ge... Devamını Gör

Özlem53

daha genciz be düzelicez valla mutlu olsam herşey düzelecekte o çok zor 🥺