Görüş Bildir
Haberler
Duygusal Bir Kadın mısın Mantıklı mı? Testi Çöz ve Öğren!

Duygusal Bir Kadın mısın Mantıklı mı? Testi Çöz ve Öğren!

L'Oreal Paris
29.04.2018 - 09:53

Her kadının ağır basan bir tarafı mutlaka vardır! Peki sen duygularınla mı hareket ediyorsun yoksa mantığınla mı? Haydi hemen öğrenmek için başla!

1. Haydi ilk sorumuzla başlayalım: Topuklu ayakkabı mı, spor ayakkabı mı?

2. Doğru pozu vermek mi daha kolay doğru filtreyi bulmak mı?

3. Hangi müzik türünü daha çok dinliyorsun?

4. Erkek arkadaşınla kavga ettiniz...

5. Değişiklik istediğinde hangisi daha kolay?

6. Peki öğlen yemeğinde hangisini tercih edersin?

7. En yakın arkadaşın üzülmesin diye ona yalan söyler miydin?

8. Peki son olarak, yarın ne giyeceğini şimdiden düşündün mü?

Senin için önemli olan neyin doğru olduğu değil, nasıl hissettiğin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız çok net bir şey var! O da senin daima duygularınla hareket ettiğin. Seçim yapman gereken anlardan hiç korkmuyorsun, çünkü her seferinde içgüdülerini dinliyor ve asla pişman olmuyorsun. Peki... Konu saç boyamak olsa? Aklına gelen soru işaretlerini biliyoruz: 'Ya saçlarım yumuşaklığını kaybederse?' 'Ya doğal görünmezse?' 'Ya hep boyamak zorunda kalırsam...' Dur, hemen vazgeçme! Casting Crème Gloss ile saç boyamak dünyanın en kolay kararı! Casting Crème Gloss'un arı sütü ile zenginleştirilmiş amonyaksız hoş kokulu formülüyle süper parlak ve yumuşacık saçlara kavuşmak çok kolay! Üstelik sadece 28 şampuanlamaya kadar kalıcı!

Saç boyamak mı?

Casting'le #dünyanınenkolaykararı!

Mantığınla hareket ediyorsun sen!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız çok net bir şey var! O da senin daima mantığınla hareket ettiğin. Aldığın karar ne olursa olsun, mantığını dinleyip kolay karar veriyor ve asla pişman olmuyorsun!  Peki... Konu saç boyamak olsa? Aklına gelen soru işaretlerini biliyoruz: 'Ya saçlarım yumuşaklığını kaybederse?' 'Ya doğal görünmezse?' 'Ya hep boyamak zorunda kalırsam...' Dur, hemen vazgeçme! Casting Crème Gloss ile saç boyamak dünyanın en kolay kararı! Casting Crème Gloss'un arı sütü ile zenginleştirilmiş amonyaksız hoş kokulu formülüyle süper parlak ve yumuşacık saçlara kavuşmak çok kolay! Üstelik sadece 28 şampuanlamaya kadar kalıcı!

Saç boyamak mı?

Casting'le #dünyanınenkolaykararı!

Mantık ve duyguların arasında mükemmel bir denge kurmuşsun!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız çok net bir şey var! O da senin, duyguların ve mantık arasında harika bir denge yakalamış olman. Seçim yapman gereken anlardan hiç korkmuyorsun, çünkü kurduğun bu denge sayesinde hep doğru kararları veriyor ve asla pişman olmuyorsun. Peki... Konu saç boyamak olsa? Aklına gelen soru işaretlerini biliyoruz: 'Ya saçlarım yumuşaklığını kaybederse?' 'Ya doğal görünmezse?' 'Ya hep boyamak zorunda kalırsam...' Dur, hemen vazgeçme! Casting Crème Gloss ile saç boyamak dünyanın en kolay kararı! Casting Crème Gloss'un arı sütü ile zenginleştirilmiş amonyaksız hoş kokulu formülüyle süper parlak ve yumuşacık saçlara kavuşmak çok kolay! Üstelik sadece 28 şampuanlamaya kadar kalıcı!

Saç boyamak mı?

Casting'le #dünyanınenkolaykararı!

SAYFAYA GERİ DÖN