Görüş Bildir
Haberler
Duygun Yarsuvat: "Fenerbahçe Talihsiz Bir Karar Aldı"

Duygun Yarsuvat: "Fenerbahçe Talihsiz Bir Karar Aldı"

Enver K.
08.04.2015 - 15:03

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'nin failler bulununcaya kadar maçlara çıkmama kararı almasını 'Talihsiz bir karar' olarak nitelendirdi.

Galatasaray Divan Başkanlığı seçiminde oy verdikten sonra Dursun Özbek 'in başkan adaylığının kendisini memnun ettiğini söyleyen Duygun Yarsuvat , 'Benimle beraber çalıştığına göre tanıdığım bir adaydır ve adaylığından dolayı son derece memnunum' dedi.

Fenerbahçe 'ye yönelik saldırıdan dolayı liglerin bir hafta ertelenmesiyle ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Yarsuvat, ''Bu önlem için değil kamuoyunun dikkatini çekmek için bir harekettir. Çok yerindedir. Böylece kamuoyunun dikkati çekilecek ve terörirst hareketlere yer verilmemesi sağlanacak, örnek teşkil edecek' yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'nin faillerin bulununcaya kadar maçlara çıkmama kararını ise Yarsuvat, 'Böyle bir karar aldıysa talihsiz bir karar. Faillerin yakalanması mühim, ancak rest çekmek yanlış. Çünkü faili bulunmayan bir çok cinayet var. İki tane suç işlememiş insanı bunlar fail deyip yargılarsanız doğru olmaz. Gerçek faillerin bulunması gerek' sözleriyle değerlendirdi.

Fenerbahçe'ye yönelik saldırıdan sonra onlara geçmiş olsun dileklerini ilettiğğini ancak sarı-lacivertli ekipten bir cevap gelmediğini de söyleyen Yarsuvat, Divan Başkanlığı yarışında kime oy verdiği sorusuna da 'Oyumu kime verdim. Benimle beraber eskiden çalışan kişilere verdim' yanıtını verdi.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/04/08/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0