Görüş Bildir
Haberler
Duygun Yarsuvat: "Beşiktaş'ın Kazanmasını İsterim"

Duygun Yarsuvat: "Beşiktaş'ın Kazanmasını İsterim"

Enver K.
19.03.2015 - 16:10

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Mart ayı olağan divan kurulu toplantısının ardından çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

YARSUVAT'IN BEŞİKTAŞ VE ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Beşiktaş'ın Club Brugge maçıyla ilgili konuşan Duygun Yarsuvat, 'Beşiktaş'ın başarılı olmasını isterim. Çünkü onun başarısı demek ülke puanuının artması demek. Ülke puanının artması demek, benim takımıma katkısı olacak demek. Çünkü ipi göğüsleyecek olan biziz' diye konuştu.

HAMZA HAMZAOĞLU'NA DESTEK

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun 'Yasin Öztekin'i oyundan çıkarmakla hata yaptım' sözleriyle ilgili sorulara yanıt veren Yarsuvat, 'Kasımpaşa maçında mağlubiyeti düşünmüyoruz. İyi niyetle gidiyoruz ama bu futbol, her şey olabilir. Hamza Hoca, Duygun, başkası hata yapabilir. Bu eleştiri de sayılmaz. Eleştirmek herkesin fıtratında var. Dolayısıyla bunlar olacaktır' dedi.

YARSUVAT'TAN ASANSÖR GÖNDERMESİ

Basın mensuplarına 'Başka soru var mı arkadaşlar?' diyen Yarsuvat, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda asansörde bir Fenerbahçe taraftarına söylediği 'Gelenek bozulmadı' sözüne gönderme yaparak 'Beyaz TV sen bir şey söyleyecek misin? Hadi! Herkesin içerisinde sor, asansörde sorma' şeklinde konuştu.

ELEŞTİRİLERE DİVAN'DA CEVAP VERDİ!

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Mart ayı olağan divan kurulunda yapılan eleştiriler ardından açıklama yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübün mevcut başkanı Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal'ın ardından bu zaman kadar görevi iyi yürüttüklerine vurgulayarak, 'Biz baskın bir seçim olmasın diye görevi aldık. Bana sorarsanız buraya kadar başarıyla geldik. Baskın seçim olmayacak, 6-7 aday çıktı. Bu arkadaşlarımızdan birisi yarışı kazanacak. Demek ki Galatasaray öyle kaçılacak bir durum değil. Ama ne yaptık, bütün mali ve sportif durumu açıklığıyla sizlere sunduk. Bizim bildiğimiz her şeyi sizlere naklettik. Bütün zorluklara rağmen sportif anlamda da başarılı olduk. Bütün futbolcuların ücretlerini ödedik. 32 milyon TL dağıttık. Bir kerede bu rakamı dağıttık. Mayıs ayında gelecek kişilere büyük bir yük bırakmamış oluyoruz' dedi.

'GALATASARAY, 4., 5.'LİK İSTİYORSA...'

Eski yönetici Taner Aşkın'ın '3 saatte iktidara gelirseniz, 4 saatte yönetim olursanız böyle olur' sözlerine cevap veren Duygun Yarsuvat, 'Taner Aşkın hep söylüyor. Bir şey söyledi duyamadım. 3 saatte yaptık da fena mı yönetim yaptık yani? Başarı istiyorsanız ona göre bütçe yapmanız, geniş bir elbise giymeniz gerekiyor. Dar bir bütçe yaparsanız, başarı beklemeyin. Orta derecede spor sonuçları bekleyin. Şampiyonluk bekleyemezsiniz, 4. veya 5. olabilirsiniz. Galatasaray böyle bir şey istiyorsa bunu yapın. Bunu yeni gelecek olanlara söylüyoruz. Biz muhafazakar bir bütçe yaptık. Galatasaray'a çalışmak keyifli ve insanı mutlu yapan bir uğraştır. Birçok arkadaşımın bu mutluluğu tatmasını da isterim. Gelecek hafta genel kurulda görüşürüz' diye konuştu.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/baskan-yars...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın