Görüş Bildir
Haberler
Duygun Yarsuvat: "Aziz Yıldırım İçi Boş Konuşuyor"

Duygun Yarsuvat: "Aziz Yıldırım İçi Boş Konuşuyor"

Enver K.
18.11.2015 - 18:01

Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, Best FM'de yayınlanan Gökhan Dinç'le Basın Tribünü'nün konuğu oldu. Yarsuvat, sarı kırmızılı camiaya ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray’ın mali durumunu ve finansal fair play tehlikesini değerlendiren Duygun Yarsuvat; ‘’Galatasaray mali zorluklar içerisinde. Bu geçmişten gelen bir zorluktur. Türkiye’de her kulübün borcu var.  Bunun tek istisnası Gençlerbirliği Kulübü’dür. Hatırlayacaksınız bir dönem Beşiktaş’ta bu tip zorluklar yaşadı. Ben 7 ay süren bir başkanlık görevi yaptım ve Galatasaray’ın çektiği bu zorlukta bir payım olduğunu düşünmüyorum.  Sporda tüm bu maddi zorlukların karşılığı başarıdır. Biz de üç kupa aldık, daha ne yapalım’’ ifadelerini kullandı.

'Sihirli bir el medyayı tahrik ediyor'

Yarsuvat yazılı ve sözlü basında Hamza Hamzaoğlu’na gösterilen tepkiler için ‘’Galatasaray’a karşı bir reaksiyon var.  Bu reaksiyon hem yazılı basında, hem sözlü basında hem de sosyal medyada var. Hamza Hamzaoğlu Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile birlikte bu takımı toparlayan kişidir. Öyle tahmin ediyorum ki sihirli bir el medyayı tahrik ediyor ve bunları yaptırıyor.’’ dedi.

'Bazıları gibi antikacı dükkanından transfer yapmayız'

Duygun Yarsuvat, sezon başında izlenen transfer politikasıyla ilgili yöneltilen soruya ‘’Biz şampiyon takımız. Nokta transferlere ihtiyacımız vardı. Bazıları antikacı dükkanından transfer yaptılar. Çukurcuma’da eski koltuklar vardır, dışı güzeldir ama üstüne biraz kilolu bir adam oturduğu zaman ayakları sallanır ve aşağı çöker.  Emeklilik yaşı gelmiş futbolcuları getirip para kazandırmak istemedik.’’ şeklinde yanıt verdi.

'Uğur Yıldız'ın istifası yanlıştı'

Yarsuvat, sezon başında yaşanan Grosskreutz olayına da değindi; ‘’Bir belgenin altında imza yoksa o belge değil kağıt parçasıdır. Dolayısıyla Uğur’un istifa etmesi yanlış birşeydi ama dönüldü. Bu hatayı yapanı biliyorum. Tecrübesiz ve herşeye karışan biri fakat kim olduğunu söylemeyeceğim.’’

'Aziz Yıldırım içi boş konuşuyor'

Aziz Yıldırım ve Ergin Ataman arasında yaşananları, ‘’Bundan evvel milli takımın koçu Fenerbahçe’nin hocası Tanjevic’ti. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Bunlar içi boş konuşmalar. Ergin Ataman Türkiye’nin en başarılı koçu. Bir kişinin sözüyle harcanmaması gerekir.’’ şeklinde yorumlarken TFF Başkanı Harun Erdanay’ın takındığı tavrı yanlış bulduğunu da sözlerine ekledi. 

'Melo ve Telles'i göndermezdim'

Başkan olsa Melo ve Telles’i göndermeyeceğini söyleyen Duygun Yarsuvat; ‘’Transferin son günü asla göndermezdim. Gitmek isteyen bir oyuncu sizde oynar mı, oynar. Fakat bu Hamza Hoca’nın suçu değil. Hamza Hoca onlarla konuştu, anlaştı ve takımını ona göre yaptı.’’ açıklamalarında bulundu.

'Aziz Yıldırım tenezzül edip yanımıza gelmedi'

Aziz Yıldırımla tanışamamalarına esprili bir şekilde yaklaşan Yarsuvat; ‘’Tanışamadık, çünkü ne zaman gitsem cezalıydı. Son gittiği maça yine gittim, fakat tenezzül edip yanımıza gelmedi.’’ dedi.

'Ada elden gitmişti'

Duygun Yarsuvat Galatasaray Adası konusunda da çarpıcı açıklamalar yaptı; ‘’Orası işletmeciye ismini değiştirmemesi şartıyla verilmiştir. Çıkmasının sebeplerinden biri de budur. Fakat kendisi adanın sahibi gibi davranmaya başladı ve birtakım inşaatlar yaptı, doğallığını yok etti, hatta uçak gemisine döndürdü. Biz de işletmeyi kendisinden geri aldık. Artık Galatasaray Sosyal Tesisleri olarak hizmet verecek.’’

Yarsuvat, bir daha Galatasaray Başkanlığı yapmayacağını söylerek sözlerine noktayı koydu.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın