Görüş Bildir
Haberler
Durumu Öğrenen Anneden Bıçaklı Saldırı! Kızını Para Karşılığı Pazarlıyordu

etiket Durumu Öğrenen Anneden Bıçaklı Saldırı! Kızını Para Karşılığı Pazarlıyordu

Batuhan
11.01.2021 - 10:27

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı! 17 yaşındaki kızını para karşılığında erkeklerle birlikte olması için kullanan baba, bu durumu öğrenen annenin saldırısına uğradı. Eşine bıçakla saldıran Kibariye G. olay sonrası kendisini de öldürmeye çalıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah'tan Dilek Yaman Demr'in haberine göre, İstanbul'da Kibariye G. (36) ile Zafer G. (43) çiftinin 14 yaşında oğlu, 17 yaşında kızı vardı. İddiaya göre; baba kızının para karşılığında erkeklerle birlikte olmasını sağlıyordu.

Anne tutuklandı

Anne tutuklandı

Çocuk yaşadıklarını annesine anlattı. Anne, yastığının altına sakladığı bıçakla, uyumasını beklediği Zafer G.'ye saldırdı.

Ardından da kendisini öldürmeye çalıştı. Olaydan yaralı kurtulan çift, tedaviye alındı. Tutuklanan Kibariye G. hakkında 25 yıl hapis talep edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

anne kızını korumuş buna ceza veremezsiniz verecekseniz baba denen aşağılığa verin

portside

Bu ülkede anayasal hakkını kullanıp protestoya katılırsan terörist ilan edilip, tutuklanırsın. Ama eşini-sevgilini öldürür, kadınları-kızları satar, uyuşturu... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Geçen Muğla'da iş görüşmesine giden ve sonra zorla pazarlanmaya çalışan kadının haberini okudum tahmin ettiğiniz gibi bunu yapan kişi serbest e şimdi kimse b... Devamını Gör