Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek: "UEFA'ya Haklı Gerekçelerimizi Sunduk"

Dursun Özbek: "UEFA'ya Haklı Gerekçelerimizi Sunduk"

Enver K.
06.12.2015 - 19:54

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, finansal fair-play konusunda, 'UEFA'ya haklı gerekçelerimizi sunduk. Onlar da çok iyi karşıladılar' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbolcu sözleşmelerindeki otomatik uzamaların camia tarafından eleştirildiğini ve sevilmediğini belirterek, sözleşmesindeki opsiyon maddesi iptal edilen Sabri Sarıoğlu'nun çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu söyledi.

Galatasaray Lisesi'nin 534. kuruluş yıl dönümü töreninin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Özbek, 'Sabri'yi çok iyi bir Galatasaraylı olmasından dolayı kutluyorum. Otomatik uzamalar tenkit edilen, camia tarafından sevilmeyen hususlar. Kendisinin opsiyonu iptal etmesi ne kadar iyi bir Galatasaraylı olduğunu gösteriyor. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum' diye konuştu.

Dursun Özbek, takımdan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli'ye ileten Kevin Grosskreutz ile ilgili de 'Kevin'in ayrılmasını duyduğum zaman Cenevre'deydim. Hocamla görüşme fırsatım olmadı. Kendisi görüşmüş. Hocamla konuşunca ben de bilgi sahibi olacağım' ifadelerini kullandı.

UEFA ile gerçekleştirilen toplantı

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, finansal fair-play konusunda UEFA ile rutin toplantılardan birisini gerçekleştirdiklerini ve UEFA'ya haklı gerekçelerini sunduklarını söyledi.

UEFA ile yapılan görüşmelerin süreceğine değinen Özbek, şöyle devam etti

'UEFA'da rutin toplantılardan biri oldu. Daha önce hazırladığımız raporlar vardı. Kendilerine gönderdik. Bu raporlar ile ilgili sorular soruldu. Onları cevapladık. Bu görüşmeler devam edecek. Şubat ayında bir tane daha olacak. UEFA'ya haklı gerekçelerimizi sunduk. Onlar da çok iyi karşıladılar. Biz de açıklamalarımızı UEFA'nın istediği formatta, şeffaf bir şekilde kendilerine gönderiyoruz. Görüşmeler olumlu yönde gelişti. Daha da geliştirmek ve iyi hale getirmek için çalışıyoruz. UEFA ile devamlı irtibat halindeyiz.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0