Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek'ten Aziz Yıldırım'a Yanıt: "Herkes Kimin Ne Olduğunu İyi Biliyor"

Dursun Özbek'ten Aziz Yıldırım'a Yanıt: "Herkes Kimin Ne Olduğunu İyi Biliyor"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarı-kırmızılı kulübe yönelik şike iddialarına yanıt verdi. Özbek, Yıldırım'ı hedef alarak 'Hem Türkiye’de hem de dünyada herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dursun Özbek, yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım'ın dün oynanan Antalyaspor maçının ardından sarf ettiği, 'Şikenin en kralını Galatasaray Kulübü yapmıştır. Tarihlerine iyi baksınlar' sözlerine tepki gösterdi.

Katıldığı televizyon programında söylediklerinin gayet açık olduğunu vurgulayan Özbek, şunları söyledi:

'Ben UEFA’nın ve sporun ruhundan, felsefesinden bahsettim. Ne bir takım adı andım, ne de hedef gösterdim ama, 'sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır’ derler ya, bu da o hesap. Söylediklerim hakkında yorum yapanlara, kalem oynatanlara, programı baştan sona bir kez daha izlemelerini öneriyorum. Nedense birileri, her şike kelimesi geçtiğinde üzerlerine alınıp yaygara kopartıyor. Aklı olan, yıllardır gündem değiştirme amaçlı olarak sahnelenen bu oyuna, bu tiyatroya itibar etmiyor. Hem Türkiye’de hem de dünyada herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.'

Galatasaray’ın ülkeye kazandırdığı çok şey bulunduğunu belirten Özbek, Türk olmayan takımları yenme idealine dikkati çekerken, 'UEFA Kupası, Süper Kupa vardır. En çok şampiyon olma, Türkiye Kupası’nı en çok kazanma unvanları vardır. Onur vardır, haysiyet vardır, başarı vardır, gurur vardır. Biz kendi yolumuza bakıyoruz. Yürüdüğümüz yolda da asla yalpalamıyoruz. Esen rüzgara göre yön değiştirmiyoruz' diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
10
6
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hükümete herzaman yakın ,15 yıl önceki başarıların arkasına sığınarak yolumuza devam ediyoruz diyemiyo tabi böyle taraftarına yaranmaya çalışıyo

Dreamfall

Dursun aga sonunda adam gibi cevap vermiş.