Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek: "Söyleyecek Fazla Şey Yok, Tanman Her Şeyi Bir Güzel Anlatmış"

Dursun Özbek: "Söyleyecek Fazla Şey Yok, Tanman Her Şeyi Bir Güzel Anlatmış"

Enver K.
25.07.2015 - 14:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Cüneyt Tanman’ın istifası ile ilgili konuştu

Mayıs ayında yapılan kongrede başkan seçilen Dursun Özbek ile yola çıkan ancak daha 2 ay bile geçmeden futbol şubesindeki görevini bıraktığını açıklayan Cüneyt Tanman, şimşekleri üzerine çekti.

Tanman, Başkan Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek ile futbolu yönetmek istediğini öne sürerek görevinden istifa ettiğini sadece yönetim kurulunda devam edeceğini söyledi. Başkan Dursun Özbek’in ise kendisiyle görüşme yapmaya gerek bile duymadan bir gazeteye verdiği röportajla istifa kararı aldığını duyuran Cüneyt Tanman’a çok kızgın olduğu ve kesinlikle affetmeyeceği öğrenildi.

ARTIK TANMAN’LA ÇALIŞMAK İSTEMİYOR

Başkan Özbek’in kendisini yarı yolda bıraktığını düşündüğü Cüneyt Tanman ile bundan sonra çalışmak istemediği belirtildi. Özbek, Tanman’dan; sadece futbol sorumluluğu görevinden değil yönetim kurulundan da istifa etmesini aynı zamanda Galatasaray Sportif A.Ş.’deki görevini de bırakmasını isteyecek. Tanman ile artık çalışmak istemeyen Dursun Özbek’in birkaç gün içinde konuyla ilgili bir açıklama yapacağı kaydedildi.

TARAFTARLA YILDIZI BİR TÜRLÜ BARIŞMADI

Daha önce Özhan Canaydın döneminde görev yapan ve son olarak Dursun Özbek’in yönetiminde olan Cüneyt Tanman’ın taraftarla bir türlü yıldızı barışmadı. Özellikle transfer konusunda yaptığı açıklamalarla Sarı-Kırmızılı taraftarlarıın tepki gösterdiği Tanman, “Maxi Pereira’nın Sabri’den ne fazlası var” sözleriyle şimşekleri üzerine çekmişti.

ÖZBEK: BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Cüneyt Tanman’ın istifası ile ilgili Habertürk’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Cüneyt Tanman bu açıklamalarıyla beni çok şaşırttı. Kendi tasarrufudur. İstifa etmişse de kendi kararıdır. Söyleyecek fazla şey yok. Zaten Cüneyt Tanman her şeyi bir güzel anlatmış. Ben artık üzerine daha ne konuşayım? Şimdi bir durum değerlendirmesi yapıp bu konuları konuşacağız.”

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın