Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek: 'Niasse Transferi Galatasaray Menfaatlerine Uygun Değildi'

Dursun Özbek: 'Niasse Transferi Galatasaray Menfaatlerine Uygun Değildi'

Batuhan
02.02.2016 - 11:30

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ın kendisi ve ailesi için çok önemli olduğunu söylerken, 'Biz Galatasaray için şehit vermiş bir aileyiz. Benim yeğenim de Galatasaray'da futbolcuydu. Onun da adı Dursun Özbek'ti. Jupp Derwall zamanında oynuyordu. Antrenman sahasında öldü. Galatasaray bizim için çok önemli' dedi.

'Mustafa Denizli Oy Birliği ile Geldi'

Mustafa Denizli'nin Galatasaray Teknik Direktörlüğüne getirilmesi ile ilgili özbek, 'Mustafa hocanın Galatasaray'a gelmesi, oybirliği ile alınmış bir karardır. Kimse bu karara itiraz etmemiştir.' ifadelerini kullandı.

'Niasse bize uymadı'

Everton'a 13,5 milyon pound gibi yüksek bir ücrete transfer olan Oumar Niassetransferiyle ilgili de konuşan Galatasaray başkanı, 'Burada bilgi kirliliği var. Biz Oumar Niasse'yi istedik. 'Hamza hoca istedi, başkan istemedi' diye bir şey yok. Niasse'nin kulübüyle de konuştuk. Önce satmak istemediler. Daha sonra kiralama teklifi yaptık. Onu da istemediler. Ardından satamaya karar verdiler ancak çok yüksek bir bonservis ücreti talep ettiler. Galatasaray'ın menfaatlerine uygun olmadığı için bu transferi yapmadık.' şeklinde konuştu.

Lig Radyo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yüce Rabbim herşeyi aynı anda vermiyor. Para ile akıl ters orantılı.