Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek: "Erken Seçim Gündemimizde Yok"

Dursun Özbek: "Erken Seçim Gündemimizde Yok"

Enver K.
03.02.2016 - 20:32

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eski başkanlarla Türk Telekom Arena'da yaptığı toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Telekom Arena'da eski başkan ve yöneticilerle yapılan toplantı sonrası basına açıklamalarda bulunanDursun Özbek, camianın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gereken bir dönemde olduğunu söyledi.

Buluşmayla ilgili bilgi veren Dursun Özbek, 'Davet edilen insanlar başarılı insanlar. Onların bilgilerine güvenmek önemli. Galatasaray'ı seven herkesin bugün destek vereceğine eminiz. Çok başarılı bir toplantı gerçekleşti' dedi.

'Borcumuz yok'

Cim Bom'un patronu, 'Galatasaray UEFA'daki toplantıya nasıl katılacak? İzlenecek strateji nedir?' sorusuna, 'UEFA, 'Futbolun içine kara para girmesin' endişesinde. Dolayısıyla Finansal Fair Play ilkelerine, Galatasaray'ın tezat bir durumu yok. Çok enteresan. Galatasaray'ın hiçbir oyuncusuna borcu yok, vergi borcu yok. Galatasaray, Finansal Fair Play'in ruhuna aykırı hiçbir şey yapmadı' yanıtı verdi.

'Bir tur daha yapacağız'

Adnan Polat ve Ünal Aysal'ın toplantıya katılmadığının hatırlatılması üzerine Özbek, 'Başkanlarımızın hepsini davet ettik. Adnan Başkan ve Ünal Başkan yurt dışındaydı. Selahattin Başkan (Beyazıt) Adapazarı'ndaydı. Bir tur daha yapacağız. Gelmeyen başkanlarla da buluşacağız' diye konuşup şöyle devam etti: 'Bu yönetime bütün camianın desteği tam. UEFA'ya karşı daha kuvvetli, temsil hakkı bulmuş olduk.'

'Zerre konuşulmadı'

Dursun Özbek, erken seçim iddiaları ile ilgili olarak ise, 'Seçimle ilgili zerre konuşma geçmedi. Zaten gündemimizde yoktu. Bununla ilgili en ufak bir şey konuşulmadı' ifadesini kullandı.

Başkan, 'UEFA yargı komisyonundan ne sonuç çıkar?' sorusu üzerine ise, 'Finansal Fair Play'in hangi ayaklar üzerinde durduğunu biliyoruz. Galatasaray'da bu duruma en ufak bir muhalefet yok. UEFA'dan çıkacak kararı kestirmek mümkün değil' diyerek sözlerini noktaladı.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın