Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek: "Ara Transfer Dönemi İçin Çok İyi Hazırlandık"

Dursun Özbek: "Ara Transfer Dönemi İçin Çok İyi Hazırlandık"

Enver K.
18.12.2015 - 21:04

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, ara transfer döneminde takımın eksiklerini gidermek içen önemli hamleler yapacaklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Çırağan Sarayı'nda düzenlediği yılbaşı balosuna katılan Dursun Özbek, girişte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray için 2015 yılının gayet güzel geçtiğini, 3 kupa kaldırılıp, dördüncü yıldızın kazanıldığını söyleyen Özbek, sarı-kırmızılı taraftarlara da mesajı olduğunu dile getirerek, 'Şimdi ara transfer dönemi geliyor. Mustafa Denizli hocam, araştırma ekibimiz ve yönetim olarak ciddi bir çalışma içindeyiz. Eksiklerimizi biliyoruz. Ara transferde bunları gidermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarlarımız ikinci yarıda bambaşka bir Galatasaray izleyecek' diye konuştu.

Transfer çalışmalarının UEFA Finansal Fair Play kriterleri yönünden kendilerini etkilememesi için çabalayacaklarını aktaran Özbek, 'O konuda da çok dikkatliyiz. Hiç kimsenin endişe duymaması lazım. Biz bu ara transfer dönemi için çok iyi hazırlandık' ifadelerini kullandı.

'Mesajları alıyoruz'

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, transfer döneminde taraftarları memnun edecek oyuncuların alınıp alınmayacağı yönündeki bir soru üzerine, şunları söyledi:

'Yönetim olarak taraftarlarımızın ve bizim her zaman el ele, sırt sırta olmamız gerekiyor. Onun için de taraftarlarımızın istekleri bizim için olmazsa olmazdır. Biz mesajları alıyoruz. Mustafa Denizli hocam takımla aşağı yukarı 3 haftadır çalışıyor. Çalışmalarının neticesini 1-2 gün içerisinde bize bildirecek. Ona bağlı olarak, tespitleri doğrultusunda adımlar atacağız. Son derece iyi bir ikinci yarı geçireceğiz. Taraftarlarımıza da son derece iyi bir Galatasaray izleteceğiz.'

Öte yandan, adı transferde Galatasaray ile anılan Kasımpaşaspor'un Hollandalı oyuncusu Ryan Donk'un durumunun sorulması üzerine ise Özbek, 'Transferle ilgili hocamdan bir bilgi henüz bize ulaşmadı. Ulaştığı zaman gerekeni yapacağız' yanıtını verdi. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
15
5
2
2
1
0