Görüş Bildir
Haberler
Bu Dünyaya Farklı Bir Cinsiyetten Gelseydin Nasıl Biri Olurdun Söylüyoruz!

etiket Bu Dünyaya Farklı Bir Cinsiyetten Gelseydin Nasıl Biri Olurdun Söylüyoruz!

Bakalım dünyaya karşı cinsten biri olarak gelsen, nasıl biri olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teste başlamadan önce cinsiyetini öğrenelim! (Hangi cinsiyete daha yakın hissediyorsan onu da seçebilirsin.😉)

1. İnsanlık hakkında ne düşünüyorsun?

2. Sevgilin kariyerinde büyük bir başarı elde etti ve ilk iş bunu seninle paylaştı. Nasıl tepki verirsin?

3. Alış- verişlerini genel olarak nasıl yapıyorsun?

4. Şu ankinden farklı bir meslek yapacak olsaydın bu alanlardan hangisinde güzel bir kariyerin olsun isterdin? ( Hali hazırda bu alanlardan birinde sevdiğin bir işe sahipsen onu da seçebilirsin.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Uzun zamandır beraber olduğun sevgilinle ayrıldınız. Ayrılık sürecini nasıl atlatmaya çalışırsın?

6. Şimdi de bu içkilerden favori olanını seç bakalım!

7. Peki ya sigara içiyor musun?

8. Yılda ortalama kaç kitap okuyorsun?

9. Son olarak bu manzara sana nasıl hissettirdi?

9. Son olarak bu manzara sana nasıl hissettirdi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Romantik Serseri!

Romantik Serseri!

Sen bir erkek olsan kadınların hep hayalini kurduğu, düşünceli, romantik ve sevgi dolu erkeklerden olurdun. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven, empati kurabilen ve çevresine karşı oldukça duyarlı bir birey olurdun. İlişkinde karşındaki insanı bulutlar üzerinde gezdirir, ona verdiğin değeri sonuna kadar hissettirirdin. Büyük bir ihtimal sanat veya sporla uğraşır dış görünüşüne de oldukça dikkat ederdin. İlişkilerinde oldukça sadık olsan da özgürlüğüne düşkün olduğun için bazı problemler yaşar ve açıkçası gerçek aşkı bulana kadar da hayatına pek çok insan girip çıkardı ta ki gerçek aşkı bulana kadar. Onu bulduktan sonra da hayatının merkezini tek bir insan yapar onunla mutlu mesut yaşardın.

Mantık Timsali!

Mantık Timsali!

Sen bir erkek olsan hani böyle ilişki de biraz odun, pek duygusal olmayan ama sevdiği insana son derece saygılı ve sahiplenici hareket eden erkeklerden olurdun! Zekanla hemen hemen herkesi etkiler, kendine has bir karizman olurdu. İşkolik, hırslı, azimli ve başarı odaklı bir erkek olurdun. Aşk ilişkilerine zamanın olmadığını düşündüğün içinse muhtemelen biraz geç evlenirdin ancak senden ideal bir aile babası olurdu! Çocuk sahibi olduktan sonra da muhtemelen o bastırdığın duygusallığın ortaya çıkardı.

Hovarda!

Hovarda!

Sen bir erkek olsan özetle çok can yakardın! Özgürlüğüne ve keyfine düşkün fazlasıyla da çapkın bir erkek olurdun. Gündelik hayatında ne kadar rahat ve vurdum duymaz olsan da iş hayatında son derece prensipli ve başarılı biri olurdun. Kazandığın tüm parayı ise gezmek ve eğlenmek için harcardın. Hayatında yaşadığın çoğu problemlerin sebebiyse kırdığın kalpler yüzünden yaşardın!

Şıpsevdi!

Şıpsevdi!

Sen bir kadın olsan en temel özelliğin; çapkın olmak olurdu! Oldukça sosyal, arkadaşlarıyla vakit geçirmekten hoşlanan oldukça sosyal biri olurdun. Sevgililik konusundaysa ilişki yaşadığın insana son derece saygılı ve sevgi dolu olurdun ancak şöyle ki hani şu her sevgilisine aşık olan ve bir ilişki bittikten sonra kolayca ötekine geçebilen tipler var ya heh işte sen de onlardan biri gibi olurdun. Özetle sen; işveli, cana yakın, çevresine karşı duyarlı ve romantizm konusunda uzman ve eğlenmeyi seven bir kadın olurdun!

Empati Uzmanı!

Empati Uzmanı!

,Sen bir kadın olsan şu herkesin onunla arkadaş olmak istediği, ilişki de huzur veren ancak hak ettiği değeri göremeyen kadınlardan olurdun! İnsanlara karşı sevgi dolu, düşünceli hareket eder ve sevdin mi tam severdin. Dış görünüş olarak da hani içinin güzelliği dışına vurmuş derler ya kendine ha aurası olan bir kadınlardan olurdun. Büyük bir olasılıkla sanat veya insanlarla iç içe olacağın bir meslekle uğraşır onda da çok başarılı olurdun!

Analitik Zekalı bir İşkolik!

Analitik Zekalı bir İşkolik!
photos.vanityfair.com

Sen bir kadın olsan hem cinslerine oranla daha az duygusal olurdun. Hani bazı kadınlar olur ya çok karizmatik, çekici ve ilişki de oldukça dominant heh işte sen de tam anlamıyla öyle biri olurdun. Yalnızlığı seven, kendi ayakları üstünde durmaktan ve özgürlükten hoşlanan az ama öz ilişkiler kuran çevresine karşı da biraz duyarsız gibi görünen ancak içten içe fazlasıyla sahiplenici bir kadın olurdun. İş hayatında ise neyle uğraşırsan uğraş kuşkusuz patron sen olurdun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
751
297
208
136
43
42
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın