Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın İlk Ve Tek Meydan Okuma Mobil Uygulaması Trendoline Yayında!

Dünyanın İlk Ve Tek Meydan Okuma Mobil Uygulaması Trendoline Yayında!

Dünyanın İlk Ve Tek Meydan Okuma Mobil Uygulaması Trendoline Yayında!

Sosyal medya her geçen gün büyüyor. İnsanlara duyarlılık katan, birbirine meydan okutturan Ice Bucket challenge, eğlence katan Harlem shake, karizma katan salt bae son zamanlarda ağızdan ağıza dolaşmış ve milyonlarca insan tarafından uygulanan viral etkinliklerdir.

Kaynak: http://listemine.com/list/dunyanin-il...
İçeriğin Devamı Aşağıda

ALS ICE BUCKET CHALLENGE, Bill Gates

ALS ICE BUCKET CHALLENGE, Bill Gates

HARLEM SHAKE CHALLENGE

HARLEM SHAKE CHALLENGE

SALT BAE CHALLENGE, NUSRET

SALT BAE CHALLENGE, NUSRET

Fakat bilindiği gibi, bu viral eylemler gelip geçici olmaktadır. Kimisi bir ay, kimisi bir kaç gün liste başı oluyor. Kimisi şanslı olabiliyorken, kimisi de çıktığı gibi gerekli ilgiyi bulamayıp büyük kitlelere hitap edemiyor. Peki eksik olan ne?

Eksik olan, sosyal medyada paylaşılan tüm viral medyaların, farklı farklı platformlarda değil, tek bir sosyal medya platformu altında toplanamamasıdır. Yani kısacası, dağınık olmaları ve büyük kitlelere ulaşamamalarıdır.

Peki nedir bu Trendoline?

Trendoline size duyarlılık, eğlence ve yarışı bir arada sunan; yarışırken sosyalleşmenizi, farklı kültürleri tanımanızı ve tüm dünyaya eşit uzaklıkta olmanızı sağlayacak bir platformdur.

Uygulama içerisinde fotoğraflarınızı paylaşırken tatlı bir rekabet ortamında bulunacak, dünya kültürlerini tanıma şansı bulacaksınız.

Meraklı bir nesiliz değil mi? Singapur'dan Rusya'ya, Nijerya'dan Amerika'ya dünyanın dört bir yanında yaşayan insanların anneler gününü nasıl kutladığını görmek istemez misiniz? Hatta şöyle ekleme yapalım. Hem eğlenerek hem de keşfederek, dünyaya karşı yarışmak isteyeceğiniz ve herkesin eşit olduğu bir platforma kim hayır diyebilir ki? Üstelik bu yarışmada popüler olmanız size hiçbir ayrıcalık katmayacaktır. Herkes eşit koşullarda yarışacaktır.

“Kirli beyaz” adlı bir yarışma hayal edelim. Herkesin tek yapması gereken bir beyaz t-shirt giyerek çamurda yuvarlanması, üstünü başını sorumsuzca kirlettip boyaması, yani katılımcıların sınır tanımadan çocukluk yıllarına geri götürecek eğlenceli bir yarışma.

Ya da bir günlüğüne utanmayı, çekinmeyi ve kibarlığınızı bir kenara bırakıp iki yaşındaki bir çocuk kadar özgürce, kimsenin ne dediğini umursamadan, pasaklı bir şekilde yemek yemeyi özlemediniz mi? Bunu sadece sizin değil, tüm dünyanın uyguladığını düşünün. İşte Trendoline budur.

Haftalık ve günlük yarışmalarla insanların birleşmesine, birbirini keşfetmesine, ve rekabet etmesine olanak sunuyoruz. Bu daha bir başlangıç…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki ne bekliyorsun? Hadi bu yarışma maratonuna, dünyayı keşfetme etkinliğine sen de katıl!

Trendoline. Dünya ile zamana meydan oku.

Download Trendoline on Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igctw.trendoline

Download Trendoline on Apple Itunes

https://itunes.apple.com/us/app/trendoline/id1200549171?mt=8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın