Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Gündeminde! Messi'nin Ücreti Kripto Para İle Ödenecek

etiket Dünyanın Gündeminde! Messi'nin Ücreti Kripto Para İle Ödenecek

Ali Aydemir
13.08.2021 - 15:00

Hem spor hem de kripto dünyası şokta! Dünyaca ünlü futbolcu Messi'nin PSG'ye transferi haberinin ardından sular durulmuyor. Resmi kaynaklara göre Lionel Messi'nin transfer ücretinin bir kısmı kripto para ile ödenecek. İşte detaylar.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maaşın bir kısmı kripto para olarak ödenecek!

Maaşın bir kısmı kripto para olarak ödenecek!

Mauricio Pochettino ve Neymar'ın ikna ederek PSG'ye transfer olmalarını sağladıkları Messi, Barcelona'dan duygusal olarak ayrılmasının ardından PSG ile haftada 1 milyon sterlin değerinde iki yıllık bir anlaşmayı kabul etti. Alınan bilgilere göre Messi'nin Paris St Germain anlaşması, kripto fan tokenlarını da içeriyor.

PSG fan token gündem olmuştu.

PSG fan token gündem olmuştu.

Paris Saint Germain Fan Token (PSG), Paris Saint Germain Spor Kulübü’nün çıkardığı fan tokenidir. PSG maçları için bilet alımında, çeşitli etkinliklerde ve özel ödüllerde kullanılabilmektedir. Anlık sıralaması #305, piyasa değeri ₺1.029.510.676 lira olan PSG Fan Tokenın dolaşımdaki arzı 2.906.328 PSG coin. Paris Saint-Germain, iş birliği ile taraftar jetonları başlatan 50'den fazla spor organizasyonundan biridir. Diğer önemli kulüpler arasında FC Barcelona, Juventus, Manchester City, Arsenal, AC Milan ve diğerleri sayılabilir.

Alacağı ücret dudak uçuklattı.

Alacağı ücret dudak uçuklattı.

Geçtiğimiz günlerde dünyanın şu zamana kadarki en iyi futbol oyuncularından biri olan Arjantinli Lionel Messi için önemli bir devir kapanmıştı. Barcelona taraftarı olsun olmasın herkesi gözyaşına boğan bir veda ile Messi, yıllardır oynadığı takıma veda ederek bir başka dünya devi olan PSG'ye transfer olmuştu. Dev transferin perde arkasından ise spor ve kripto camiası tarafından hayli ilgi çekecek bir haber çıktı. Herkes dünya yıldızının kazancını hesaplamaya çalışırken şaşırtıcı bir detayla karşılaştı.

Saniyede 1.1 Euro kazanacak!

Saniyede 1.1 Euro kazanacak!

Arjantinli yıldız, Fransız temsilcisi ile iki yıllık anlaşma sağlarken toplamda 35'er milyon eurodan 70 milyon euro kazanacak. 35 milyon euro da imza parası alacak olan Messi'nin toplam geliri, bonuslar hariç 105 milyon euroyu bulacak. Bu rakama göre Messi; aylık 35 milyon euro, haftada 675 bin euro, günde 96 bin euro, saatte 4 bin euro, dakikada 67 euro, saniyede ise 1.1 euro kazanacak. Dünya yıldızı PSG ile yaptığı anlaşma gereği ise ücretlerinin bir kısmını PSG Fan Token vasıtasıyla alacak!

Resmi kaynaklar da doğruladı!

Resmi kaynaklar da doğruladı!

Paris Saint-Germain, Lionel Messi'nin yıllık ücretinin bir bölümünü 'PSG Fan Token' yoluyla ödeyecek. PSG Perşembe günü haberi duyurdu ve Messi'nin paketinin bir parçası olarak 'çok sayıda' PSG fan tokeni aldığını ve kulüpte böyle bir anlaşmayı imzalayan ilk oyuncu olduğunu söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kıymalı puding

zenginin parası züğürt dün çenesi hesabi boş haber .bana yarari olmayan papazın siz anladınız