Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Ünlü Müzikalini İzlemeye Hazır Olun: "Mamma Mia!" 29 Eylül'de İstanbul'da!

Dünyanın En Ünlü Müzikalini İzlemeye Hazır Olun: "Mamma Mia!" 29 Eylül'de İstanbul'da!

Mamma Mia
10.09.2015 - 10:24

1999’da ilk kez Broadway’de sahnelenen ve o gün bugündür ‘Dünyanın en eğlenceli, en coşkulu müzikali’ olarak tanımlanan Mamma Mia! yeniden İstanbul’da! 

2008’de BKM organizasyonuyla, Türkiye’de 50 bini aşkın izleyiciyle buluşan Mamma Mia, 2 bin 237 gün sonra, 29 Eylül - 4 Ekim tarihlerinde bu kez Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, İstanbulluları ayakta alkışlatacak.

"Bu Yüksek Enerjili Müzikal Gittiği Her Yere Mutluluk Götürüyor" (Time Magazine)

Sahnelendikleri 19 yıl boyunca 54 milyon kişi tarafından izlenen Broadway efsanesi ‘Mamma Mia!’ ekibi 28 Eylül’de İstanbul’a geliyor. Efsane ekip, İstanbul’da geçirecekleri 5 gün boyunca Steigenberger Hotel Maslak tarafından ağırlanacak.

"MAMMA MIA!, Karşı Koyamıyorum" (Ömür Gedik, Hürriyet)

"MAMMA MIA!, Karşı Koyamıyorum" (Ömür Gedik, Hürriyet)

Dünya’yı kasıp kavuran ‘Mamma Mia!’ İngiliz müzikal yazarı Catherine Johnson tarafından kaleme alındı. Benny Andersson ve Björn Ulvaeus'un bestelediği müzikal, ilk şarkısından başlayarak izleyicisini ritmine katan 1999 yapım bir müzikal.

ABBA grubunun ölümsüz şarkılarıyla, Sophie’nin düğününden önce babasını bulmaya çalıştığı eğlenceli macerası Eylül ayında İstanbul'a geliyor!

Şimdiye dek, 170'i aşkın şehirde 30 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Tüm dünyada 54 milyondan fazla seyirciye ulaşan 'Mamma Mia!' 17 farklı dilde, 49 farklı prodüksiyonla, 440 büyük şehirdeki gösterilerine bir yeni seriyi de İstanbul’da ekleyecek. Sophie’nin düğün hikayesini Türkiye’ye ilk defa geldiğinde 50.000’i aşkın kişi seyretti. Efsanevi grup ABBA’nın dünyayı kasıp kavuran müzikleriyle 7 yıl sonra tekrar İstanbul’da sahnelenecek.

"MAMMA MIA! Keyif alacağınız, maaile gidebileceğiniz, dev bir müzikal eğlence! Bilet bulabilirseniz kaçırmayın!" (Matt Byrne, Sunday Mail, Adelaide, Avusturalya)

Müzikal için 400 metre lycra kumaş İtalya’da özel olarak hazırlanıyor. Gösteride başrol ve diğer oyuncular için toplam 3.120 kostüm bulunuyor. Ana karakter, yedek kostümleri de dahil 288 farklı sahne kıyafetlerine sahipler. Salıncak gösterileri için ise ekibin 390 farklı takım kıyafeti bulunuyor. Müzikalde Donna karakterinin kostümünde 24 ayrı göz alıcı aksesuar bulunurken kıyafetlere elle dikilen yapay elmaslar ise toplam 33.000 tane kullanılıyor.

Broadway’de tüm zamanların en çok hasılat yapan gösterisi unvanını taşıyor!

Müzikal, tüm dünyada 350 milyon albüm satmış ABBA grubunun şarkılarıyla hazırlandı. Karaborsada biletlerinin 300 Pound'a satıldığı eser Londra'da 3500 kez sahnelendi.

Bu muhteşem gösteriyi hala izlemeyenleri ya da bir kez daha o coşkuyu tatmak istiyorum diyenleri 29 Eylül - 4 Ekim tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde muhteşem bir gece bekliyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0