Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Renkli Testi: Sen Gökkuşağının Hangi Rengisin?

etiket Dünyanın En Renkli Testi: Sen Gökkuşağının Hangi Rengisin?

Yung Boş Ada
13.09.2015 - 14:15

Gökkuşağının eşsiz renkleri: Kırmızı, Turuncu, Sarı, Yeşil, Mavi ve Mor! Acaba sen bu renklerden hangisisin? Öğrenmenin yolu ise elbette bu test: Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize rahatlamak için genelde ne yaptığını söylemeni istiyoruz!

2. Rahatlamak demişken, bu odalardan hangisinde boş boş yatmak isterdin?

3. Oda ev falan demişken, bu tablolardan hangisini evinin en güzel yerine asmak isterdin?

4. Alakasız gelebilir, ama inan değil! Cümleyi tamamla: "Göze göz, ..."

5. Konumuz gökkuşağı değil miydi? O zaman gökkuşağının bittiği yerde ne bulmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen kendini şanslı biri olarak görüyor musun?

7. Şimdi de bize sana göre gelmiş geçmiş en kötü kötü karakteri söylemeni istiyoruz!

8. Son olarak bu gökkuşağı rengindeki atıştırmalardan hangisini şu an yemek istediğini öğrenmek istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mor!

Mor!

Morun gücün, asilliğin ve nezaketin rengi olduğunu biliyor musun? Sakinleştirici bir havası da vardır. Bilge ve özgür ruhlu insanların rengidir aynı zamanda. Sana da çok tanıdık gelmedi mi bu özellikler? Senin gibi güçlü, asil, bilge ve özgür ruhlu biri için başka bir renk kesinlikle düşünülemezdi!

Sarı!

Sarı!

Sarı mutluluğun ve dostluğun rengidir. Yani senin gibi son derece pozitif ve arkadaş canlısı biri için birebir! Aynı zamanda hayat enerjisini ve neşeyi yansıtır. Güneşin, gün ışığının rengidir sarı. Sen de sevdikleriyle zaman geçirmeyi çok seven, sürekli yeni arkadaşlar edinen son derece neşeli bir insansın. Hatta adeta gün ışığının insanın içini ısıtması gibi çevrendeki insanların içini ısıtan bir yapın var!

Turuncu!

Turuncu!

Turuncu eğlencenin ve yaratıcılığın rengidir! İnsana enerji veren, hareketlendiren bir yanı vardır. Yani tıpkı senin gibi! Aynı zamanda senin hayata karşı artistik bir bakış açın var; hayal gücünün ise sınırı yok! İşte tam da bu sebeplerden ötürü tıpkı turuncunun kendine has ışığı, enerjisi ve rengi gibi senin de kendine has inanılmaz bir havan ve enerjin var!!

Kırmızı!

Kırmızı!

Kırmızının neler çağrıştırdığını tahmin etmek zor olmasa gerek. Kelimenin tam anlamıyla ateşin, aşkın ve tutkunun rengidir! Bu yüzden de senin gibi ateşli bir karakteri kırmızıdan daha iyi anlatacak bir renk yok. Sen bir kere yaptığın her işe aşkını, tutkunu katıyorsun; yani resmen ne yaparsan yap aşk ile yapıyorsun! Ayrıca kalbinde dağıtılmayı bekleyen sonsuz bir sevgi ve aşk var! Dağıtmaya değer insanlar bulduğunda sakın tereddüt etme, sevgini herkese yay!

Mavi!

Mavi!

Mavi, sonsuz gökyüzünün ve uçsuz bucaksız denizlerin rengidir. Gökyüzüne baktığın zaman ya da bir deniz kıyısında oturup dalgaları izlediğin zaman ne hissedersin? Biz biliyoruz, elbette HUZUR! İşte mavi de huzurun, dinginliğin rengidir. İşte tam da bu yüzden senin gibi sakin ve huzurlu biri için en uygun renk. Biraz da duygusaldır mavi, hassastır. Eh sana daha da çok benzemeye başladı değil mi? E o zaman bir de zekayı temsil ettiğini de söyleyelim de seni şak diye bayıltalım! Mavi gerçekten de senin rengin değil mi? :)

Yeşil!

Yeşil!

Yeşil şaşırtıcı olmasa gerek ki doğanın rengidir. Yenilenmeyi ve dengeyi simgeler. Yani sen de sadece doğayı sevmenle de değil dengeli duruşun ve insana ferahlık veren havanla tam bir yeşil insanı oluyorsun! Ayrıca yeşil başarının rengidir; ki bu da senin gibi başarılı bir insanı temsil etmek için son derece yeterli gibi geldi bize!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1500
975
273
173
79
71
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
emin köse

Mavi! Mavi, sonsuz gökyüzünün ve uçsuz bucaksız denizlerin rengidir. Gökyüzüne baktığın zaman ya da bir deniz kıyısında oturup dalgaları izlediğin zaman ne ... Devamını Gör

Shin Sang

Mavi! Kesinlikle benim rengim *-* Mavi! Mavi, sonsuz gökyüzünün ve uçsuz bucaksız denizlerin rengidir. Gökyüzüne baktığın zaman ya da bir deniz kıyısında... Devamını Gör

Hilal Can

Seçtiğimiz yatağın renginde çıkması da güzel