Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En İlginç Meslekleri

Dünyanın En İlginç Meslekleri

Krankenschwester
15.01.2015 - 21:08 Son Güncelleme: 16.01.2015 - 00:23

Kötü Koku Uzmanı

Koku uzmanları koltuk altındaki kötü kokuları engelleyen deodorantların ve ter önleyicilerin etkisini test eder. Burunlarını bu işe soktukları için hepsine teşekkür ederiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Islık Sanatçısı

Islık Sanatçısı

İster inanın ister inanmayın ama ıslık çalarak para kazanabilirsiniz. 58 yaşındaki ıslık sanatçısı Henry Brady’e göre ıslık çalanlar da tıpkı müzisyenler veya aktörler gibi birer sanatçı. Henry bu ilginç mesleği sayesinde insanların kalbine dokunabildiğini söylüyor. Profesyonel ıslıkçı olmak için sadece yeteneğinizin olması gerekmiyor aynı zamanda kendi reklamınızı da yapmanız gerekiyor.

Buruşuk Giderici

Buruşuk Giderici

Yepyeni ayakkabılarınızı ayağınıza giydiğinizde yumuşaklıkları ve buruşuk olmamaları hoşunuza gider değil mi? Birileri ayakkabıların kırışıksız olması için ciddi mesai harcar. Ayakkabı firmalarında çalışan buruşukluk gidericilerin görevi özel bir ütü kullanarak ayakkabıların cam gibi olmasını sağlamaktır

Mobilya Denekliği

Mobilya Denekliği

Mobilyaların üzerinde kıvranırlar, sallanırlar, arkaya yaslanırlar, öne yaslanırlar ve bütün rahatlık seviyelerini değerlendirirler. Mobilya deneyicilerinin bir günde 200 farklı parça üzerinde bazı pozisyonları denemesi gerekir. Rahatınıza düşkünseniz bu ilginç meslek tam size göre.

Uykuculuk

Uykuculuk

Şüphesiz dünyanın en ilginç mesleklerinden birini icra eden profesyonel uykucular para kazanmak için uyurlar özellikle de uykuyla ilgili araştırma projelerinde. Bu sayede doktorların ve bilim adamlarının uyku bozuklukları ile ilgili problemleri anlamalarına yardımcı olurlar.

Mama Tadıcı

Mama Tadıcı

Hayvanlar konuşabilseydi insanlar da kedi ve köpek yiyeceklerini test etmek zorunda kalmazdı. Lezzetin yerinde olduğundan emin olmak için bir grup macerayı seven insan dokusundan sertliğine kadar bütün özellikler hakkında yorum yapmak hayvan mamalarını yerler. Marks & Spencer’ın gıda teknoloji uzmanı Simon Allison hayvan mamasını denedikten sonra hemen tükürdüğünü ve ağzını çalkalamak için koca bir bardak su içtiğini belirtmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahte Eleştiri Yazarı

Sahte Eleştiri Yazarı

Hiç kuşkusuz bu iş hiç de etik değil. Ancak ne yazık ki bazı insanlar para kazanmak için firmalar adına sahte eleştiriler yazarlar ve bunları belli internet sitelerinde yayınlarlar.  Oteller, restoranlar ve ürünlerle ilgili sahte yazılar yapay olarak beğeni seviyesini arttırır ve rekabete neden olur.

Güvenlik Mühendisi fakat Hindistan Cevizi için

Güvenlik Mühendisi fakat Hindistan Cevizi için

Gezinen insanların kafasına hindistan cevizlerinin kazara düşmesini engellemek isteyen tatil köyleri hindistan cevizlerini palmiye ağaçlarından düşmeden önce toplayacak personeller alırlar. Bu ilginç meslek sahipleri ağaçlara tırmanırlar ve düşme tehlikesi olanları yerlerinden çıkarırlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hengov

her şeyi anladım da kötü koku uzmanı ney lan :D