Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Çok Beğeni Alan Instagram Fotoğrafı Hangisi?

Dünyanın En Çok Beğeni Alan Instagram Fotoğrafı Hangisi?

adem kara
03.06.2014 - 13:35

Kim Kardashian ve Kanye West'in Royal Wedding'in bile önüne geçen evlilik haberlerinden gına gelmişti, kendimizi kötü hissediyorduk artık, K ile başlayan herhangi bir sözcük duyduğumuzda tansiyonumuz fırlıyordu. Neyse ki; tahminen yüksek ücretli bir evlilik öncesi anlaşmasına neden olan ve kısa zamanda bir ayrılıkla sonuçlanacağını düşündüğümüz bu evlilik sonunda gerçekleşti. Artık karı-koca olarak aynı yastığa baş koyan bir Kim Kardashian ve Kanye West çifti var karşımızda.

'Balayına çıkarlar, kafamız rahat eder birkaç gün' diyeniniz olmuş muydu? Olduysa bile çok feci yanılıyor! Çünkü Kim - Kanye çifti ahiret gününe kadar yakamızı bırakmamaya yeminli. Hani şu meşhur evlilik fotoğrafı var ya; Posta'dan New York Times'a kadar tüm basın organlarının servis ettiği fotoğraf. İşte o fotoğraf, kısa sürede bir rekora imza attı.

Biz 50 like için tüm dünyayı tag'lerken, hashtag'lerle haşır neşir olurken şu gördüğünüz fotoğraf tam 1.92 milyon like aldı! 35.000 adet yorum da cabası. Ve siz bu satırları okurken beşinci viteste artmaya devam ediyor. Zenginin düğünü, züğürdün çenesini değil ama Instagram'ını yoruyor diyebiliriz.

Tebrikler Kanye, tebrikler Kim! Allah bir yastıkta kocatsın.

Play Tuşu

Kaynak: http://www.playtusu.com/haber/detay/7...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
4
3
2
2
1