Görüş Bildir
Haberler
Dünya Futbolunun En Ateşli 20 Taraftar Grubu

Dünya Futbolunun En Ateşli 20 Taraftar Grubu

Mojo
12.04.2015 - 22:49 Son Güncelleme: 13.04.2015 - 18:55

20. Liverpool

20. Liverpool

Genel olarak liman işçilerinden oluşurlar, belki de dünyanın en vefakar taraftar kitlesine sahip olan takımdır Liverpool. Hangimiz Kop tribününde you will never walk alone diye bağırmak istemeyiz ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. West Ham United

19. West Ham United

Yiğidin harman olduğu yerdir the Hammers! Her ne kadar birçoğumuz onları Green Street Hooligans ile tanısak da taraftar kültürünün beşiğidir kendileri.

18. Millwall

18. Millwall

Tüm diğer Londra takımlarından nefret ederler kendileri, gerçi onların da Millwall taraftarını sevmediği aşikar. Tabir yerindeyse yaşama sebepleri West Ham'a duydukları nefrettir. No fear no foe! sloganıyla adeta rakibine gözdağı vermektedirler.

17. Racing Club

17. Racing Club

Genci, yaşlısı, çoluğu, çocuğu hep birlikte son nefeslerine kadar takımlarına tezahüratlarıyla destek olurlar. Her maç o tribünlerin mavi-beyaz boyanması onlar için farzdır adeta.

16. Hammarby IF

16. Hammarby IF

Tribünlerin Vikingleri! Tribünden tezahüratlar, meşaleler eksik olmaz bunlarda. Yeri gelir rakipleri için cehenneme çevirirler stadı.

15. Saint-Étienne

15. Saint-Étienne

Sayısız koreografiye imza atmış tribünlerin yeşil incileri! Bu aralar başarı konusunda rakiplerinin gölgesinde kalsa da taraftarının gölgesi her şeye bedel!

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. San Lorenzo

14. San Lorenzo

Biz bu kadar mutlu taraftar görmedik, hele de bu tribünlere yansıyınca ortaya öyle güzellikler çıkıyor ki. Tezahüratlarından albüm yapsalar rekor kırarlar!

13. AEL Limassol

13. AEL Limassol

Kıbrıs futbolunun yükselen taraftarlarından birileridir kendileri. Bu taraftar desteğiyle her sene şampiyon olunur gerçekten.

12. Eintracht Frankfurt

12. Eintracht Frankfurt

Stadı başınıza yıkacak cinsten bu abiler. Muhteşem bir taraftar kültürü var ayrıca. Herkes Dortmund şu koreografiyi yaptı, bunu yaptı diye konuşuyor hele buyrun Frankfurt'a.

11. St. Pauli

11. St. Pauli

Almanya'nın muhalif çocuklarıdır. 'St. Pauli endüstrileşmeye, ırkçılığa, homofobiye karşı tutumuyla ve stadında yarattığı neşeli ortamla', en özel taraftardır belki de.

10. CSKA Sofia

10. CSKA Sofia

Arıza bir taraftarı vardır lakin takımlarına bağlılıkları, hele o tribünde ki performansları takdire şayandır. Havai fişeklerle yaptıkları gösteri hala aklımızda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Al Ahly

9. Al Ahly

Bulunduğu coğrafyadan dolayı belki de dünyanın en fazla politize olmuş taraftar grubudur. Lakin Afrika'nın en iyi taraftarlarıdır.

8. Rosario Central

8. Rosario Central

Her maçları şölen havasında geçer. Balonlar, konfetiler yağmur gibi yağar adeta. Ama tersine gelirseniz de maçı kaybederse önce kendileri sonra gök yere iner.

7. Levski Sofia

7. Levski Sofia

Bulgaristan'ın bir diğer asi çocukları. Basın toplantısını basıp, teknik direktörlerinin üzerinde ki formayı çıkarma cesareti gösterebilmişlerdir. Fakat tribünde gerçekten yüreklerini ortaya koyuyorlar.

6. Panathinaikos

6. Panathinaikos

Gate 13, Avrupa'nın en güçlü tribünü olarak gösterilir bazı insanlar tarafından. Olympiakos ile aralarında ki rekabet dillere destandır. Hentbol, basketbol farketmez tribünleri hınca hınç doldururlar. Ve bu arkadaşların cebinden meşale eksik olmaz

5. FK Partizan

5. FK Partizan

Yağmur, çamur farketmeden iki eli kanda da olsa o stada koşarlar. O soğukta, karlı havada formasız maç izlerler. Paok ile kardeşlerdir Kızıl Yıldız ile ölümüne düşman. Her maç polislerin sıkı önlem aldığı nadir tribünlerden biridir Partizan Belgrade.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. River Plate

4. River Plate

Geçiyoruz Arjantin'e ve Sos Cagon adlı o olağanüstü bestenin yaratıcıları tribünlere! Ezeli rakibi Boca Juniors oynanan maçlarda ayrı güzeldir River Plate tribünleri. Kırmızı meşaleler yandığında adeta bir cehennem havası yaşanır.

3. Raja Casablanca

3. Raja Casablanca

Fas'ın delikanlı çocukları! Özellikle 2014 yılında müthiş bir taraftar ivmesi yakalamıştır. Mutlaka videolarını izleyin mutlaka!

2. Legia Warszawa

2. Legia Warszawa

Polonya'nın en muhteşem tribünleri bize göre. Adamların yediği goller umurlarında değil, felsefelerinde 'hep destek, tam destek!' var.  Gerektiğinde UEFA'yı bile karşısına alabilen bir taraftarı vardır.

1. Kızılyıldız

1. Kızılyıldız

Vee geldik bayrağı elinde tutan takıma...

Sırbistan'ın en efsanevi takımı Milan'ı devirip bir dönemi deviren o takım Kızılyıldız! 

Ve taraftarı... Yeri geldi belgesellere konu oldu aramız her ne kadar kötü olsa da müthiş bir taraftarı vardır. Takımlarını hiçbir kulvarda yalnız bırakmazlar. Sizlere son olarak da ufak bir video sunalım; youtu.be/vGQRg88nCqg

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
6
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?