Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Dört Bir Tarafından "Yok Artık" Dedirten 15 Sıra Dışı Ölüm Hikâyesi

etiket Dünyanın Dört Bir Tarafından "Yok Artık" Dedirten 15 Sıra Dışı Ölüm Hikâyesi

Borgen
18.07.2016 - 22:04

Dünyadan 'böyle de ölünür mü be' diyeceğiniz, tuhaf ve alışılmadık bazı ölüm hikayelerini derledik. İçlerinde 'e o da hak etmiş' diyecekleriniz de var, 'böyle şans olmaz olsun' diye isyan edecekleriniz de. Bakalım kimin hikayesi daha ilginç...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. João Maria de Souza, Brezilya, 2013

1. João Maria de Souza, Brezilya, 2013

45 yaşındaki Maria de Souza yatak odasında uyurken evinin çatısından içeri düşen bir inek yüzünden öldü. Hemen evin bitişiğindeki bir tepeden eve tırmanan inek, çatının kendini taşımaması üzerine çatıdan içeriye düştü, inek ve Maria de Souza'nın hemen yanında yatan eşi kazayı sağsalim atlatırken 45 yaşındaki adam kurtarılamadı.

2. Irma Bule, Endonezya, 2016

2. Irma Bule, Endonezya, 2016

29 yaşındaki Endonezyalı şarkıcı Irma Bule yılanlarla yaptığı sahne şovları ile biliniyordu. Bir gün sahnedeyken bir kral kobra tarafından ısırıldı, Tedaviyi reddedip sahnede kalmaya devam eden şarkıcı ısırıldıktan yaklaşık 45 dakika sonra sahnede yere yığıldı ve hayatını kaybetti.

3. Caitlin Clavette, ABD, 2016

3. Caitlin Clavette, ABD, 2016

Boston'da öğretmenlik yapan 35 yaşındaki Caitlin Clavette, otoyoldaki rögar kapaklarından birinin bilinmeyen bir sebeple yerinden fırlayıp arabanın ön camından içeri girmesiyle hayatını kaybetti.

4. David Grundman, ABD, 1982

4. David Grundman, ABD, 1982

David Grundman Arizona'da tek başına gezerken filmlerde gördüğümüz cinsten, yaklaşık 8 metrelik, pek çok iri kolu olan dev bir kaktüse birkaç el ateş etti. Çok yakından sıktığı kurşunlar kaktüsün gövdesinde delikler açarak bir anda üstüne düşmesine sebep oldu ve Grundman dev kaktüsün bıçak gibi sivri devasa dikenlerinin altında kalarak can verdi.

5. Garry Hoy, Kanada, 1993

5. Garry Hoy, Kanada, 1993

38 yaşındaki avukat Garry Hoy, bir grup ziyaretçiye Toronto-Dominion Centre'ın camlarının kırılmaz olduğunu göstermek için 24. katın camına doğru koşup kendini cama doğru fırlattı. Bunu daha önce defalarca yapmıştı. Cam yine kırılmadı ama pencerenin çerçevesi yerinden çıktı ve avukat Hoy 24. kattan aşağı düşerek feci bir şekilde can verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kurt Gödel, ABD, 1978

6. Kurt Gödel, ABD, 1978

Avusturyalı matematikçi Kurt Gödel son yıllarına doğru psikolojik sıkıntılar yaşamaya başlamıştı. Zehirlenerek ölmekten çok korkuyordu. Sadece karısı Adele'nin hazırladığı şeyleri yiyebiliyordu. Eşinin rahatsızlanarak hastaneye yatırılması üzerine aşırı paranoyadan muzdarip hale geldi ve başkasının hazırladığı yiyecekleri yemeyi reddedip açlıktan öldü. Hayata gözlerini yumduğundan yaklaşık 30 kiloydu.

7. Jon Desborough, İngiltere, 1999

7. Jon Desborough, İngiltere, 1999

Liverpool Koleji'nde beden eğitimi öğretmenliği yapan Jon Desborough cirit atarken cirit elinden kaydı ve ciritin arka tarafı göz çukurunun yanından beynine doğru girdi. Beyninden oluşan hasardan sonra komaya giren 41 yaşındaki Desborough bir ay sonra öldü.

8. Robin Wahlgren, Avustralya, 2015

8. Robin Wahlgren, Avustralya, 2015

28 yaşındaki İsveçli üniversite öğrencisi Robin Wahlgren ve bir arkadaşı dört tekerlekli market arabasıyla sokaklarda eğleniyorlardı. Asgari hızın 60 km olduğu yolda market arabasının içine oturup yokuşta 80 km hıza çıkan ikili bir arabaya çarpıp market arabasının içinden fırladılar. Robin ölürken arkadaşı ağır yaralandı.

9. Vladimir Smirnov, İtalya, 1982

9. Vladimir Smirnov, İtalya, 1982

Roma'da düzenlenen Dünya Eskrim Şampiyonası'nda mücadele eden Vladimir Smirnov'un rakibi, kılıcı ile oldukça güçlü  bir biçimde Smirnov'un göğsüne vurdu. Göğüsteki koruyucu elbiseye çarpan kılıcın ucu kırıldı ve pürüzlü ucu yukarı doğru fırladı. Suratındaki tel örgü şeklindeki surat koruyucuyu kesip geçen parça Smirnov'un sol gözünü delip geçerek beynin frontal lobuna saplandı. Hastaneye kaldırılan sporcu 9 gün sonra hayatını kaybetti.

10. Boris Sagal, ABD, 1981

10. Boris Sagal, ABD, 1981

Ukrayna doğumlu, ABD'li yönetmen Boris Sagal, World War III isimli dizinin çekimleri sırasında indiği helikopterin yanlışlıkla ters tarafına doğru yürüyünce, kafası kuyruk pervanesine kapıldı ve parçalandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Miguel Martinez, ABD, 2013

11. Miguel Martinez, ABD, 2013

14 yaşındaki Miguel Martinez, bir gece Teksas'taki Ulusal Çiftçilik Mirası Müzesi'ne girip arkadaşlarıyla saklambaç oynamaya başladı. Karanlıkta koşan Martinez müzedeki bir boğa heykeline çarptı. Heykelin sivri boynuzları çocuğun göğsüne saplandı ve Martinez olay yerinde hayatını kaybetti.

12. James Shay, ABD, 2015

12. James Shay, ABD, 2015

58 yaşındaki James Shay, Pemberton Browns Mills Road'da yer alan Country Farms marketinin önündeki bağış kutusunun içine kısmen sıkışmış bir şekilde bulundu. Polis, yapılan soruşturmada James'in kutudan bir seyler almaya calışırken ayağının yerden kesildiğini ve kutunun açılan kısmına sıkıştığını söyledi. Burlington County sağlık birimleri, ölümün kaza sonucu olduğuna ve sebebin de boyun kısmına aşırı baskı olması olduğuna karar verdi.

13. Isadora Duncan, Fransa, 1927

13. Isadora Duncan, Fransa, 1927

Ünlü ABD'li dansçı Isadora Duncan, Fransa'nın Nice kentinde arabasıyla seyahat ederken uzun eşarbı havalanarak üstü açık arabanın lastiğine dolandı ve boynunu sıkan eşarp yüzünden bir anda boğularak öldü.

14. Nick Piantanida, ABD, 1966

14. Nick Piantanida, ABD, 1966

Meşhur ABD'li paraşütçü ve Felix Baumgartner'dan önce balonla en yükseğe çıkmış insan rekorunun sahibi Piantanida, en yüksekten paraşütle atlama rekorunu kırmak için 17.000 metreden atlayış yaptığında suratındaki maske açıldı (ya da kendisi yanlışlıkla maskeyi çıkardı) ve basınç yüzünden beyin hasarı yaşayarak havada komaya girdi ve 4 ay sonra hayatını kaybetti.

15. Peng Fan, Çin 2014

15. Peng Fan, Çin 2014

Çinli şef Peng Fan, tüküren kobra vücudundan yapılan geleneksel bir çorbayı hazırlamak için yılanın kafasını vücudunan ayırdı. 20 dakika sonra yılanın kafasını çöpe atmak isteyen şef hala hareket eden yılanın kendisini ısırması sonucu zehirlenerek hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1530
398
155
72
56
38
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?