Görüş Bildir
Haberler
Dünyamızda Gidilmesi Görülmesi Yasaklanmış 11 Yer ..

Dünyamızda Gidilmesi Görülmesi Yasaklanmış 11 Yer ..

calipso
14.04.2015 - 11:49 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:13

Yasak Bölgeler ..

Kimi ölümcül , kimi ise çok gizli bilgiler bulundurduğu için yasaklanmış  11 bölge ..

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Lascaux Mağaraları / Fransa

Fransa'nın güneyinde bordeaux/starlat yakınlarında 1940 yılında 4 çocuk tarafından bulunan magara. Millattan 13000 yıl önce çizildigi saptanılan paleolitik tarzda resimlerin bulundugu bu magara 1963 te turistlere kapatılmış ve restore edilmiştir.

10. Yılan Adası / Brezilya

10. Yılan Adası / Brezilya

Brezilya hükümeti, zehirli yılan türleri barındırdığı için Sao Paolo kenti kıyılarında bulunan Ilha de Queimada Grande'a ulaşımı yasakladı. Ada, dünyanın en ölümcül yılan türü olarak bilinen altın mızrakbaşlı engerek yılanına ev sahipliği yapıyor.Adada 4000 adet engerek yılanı olduğu biliniyor.

9. Kuzey Sentinel Adası / Hindistan

9. Kuzey Sentinel Adası / Hindistan

Yaklaşık  200 ilkel kişinin yaşadığı ve gidilmesi hindistan hükumetince yasaklı olan bölge. 

bölgede bulunan bu ilkel kabile 21. yüzyılda m.ö çağları yaşıyor ve dış dünyadaki teknolojiden habersizler. adadaki orijinal yaşamın bozulmaması adına böyle bir karar almışlar. ada büyük olasılıkla yiyecek, içecek ve barınma gereksinimlerini karşıladığından ötürü dış dünyaya açılmaktan korkmaktalar.  

yaşayan kabileye sentelenese deniyor ve adaya yaklaşma cesareti olan herkesi de öldürüyorlar.

8. Gin Shi Huang Türbesi / Çin

8. Gin Shi Huang Türbesi / Çin

Toprak askerler ya da Terracotta ordusu, ilk Çin imparatoru Qin Shi Huang'ın mezarında bulunan heykellerdir. M.Ö. 210'da yapılmış olan bu heykeller, 1974'te Çin Halk Cumhuriyeti'nin Shaanxi eyaletine bağlı Xi'an yakınlarında bir çiftçi tarafından bulunmuştur.

İlk imparator Quin Shi Huang tarafından en önemli kent haline getirilen Xian, Çin'in ilk tarihi başkentidir. Quin Shi Huang Terracotta Savaşçıları ve Atları Müzesi, Xian kentinden arabayla yaklaşık 30 dakika uzaklıkta bulunmaktadır.Bölgeye giriş Çin hükümeti tarafından yasaktır.

7. Pine Gap / Avustralya

7. Pine Gap / Avustralya

İçeri girişlerin yasak olduğu gibi üstünden uçmanın da yasak olduğu gizli bir uydu takip istasyonudur. Avustralya’nın ortasında bulunmasına rağmen ABD hükümeti tarafından yönetilmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. RAF Menwith Hill / İngiltere

6. RAF Menwith Hill / İngiltere

İngiltere’deki bu hava kuvvetleri üssü dünyanın bilinen en büyük uydu takip ve istihbarat istasyonudur.

5. Mezhgorye / Rusya

5. Mezhgorye / Rusya

Yakınındaki bölgelerdeki anormal dev kraterlerin varlığı burada yıllardır nükleer çalışmaların yapıldığını gösterir. Sonuç olarak Mezhgorye bölgesi bu dünya için dev bir sır olmaya devam ediyor.

4. Büro 39 / Kuzey Kore

4. Büro 39 / Kuzey Kore

Kuzey Kore’de bütün TV kanalları ve radyo kanalları tamamen devletin kontrolü altındadır ve bu aygıtlarla beyni yıkanan vatandaşların internet kullanması yasaktır. İnternetin bile yasak olduğu diktatörlükle yönetilen Kuzey Kore’de kara para aklama ve yolsuzluk gibi işlerin hükümet eliyle sürdürüldüğü düşünülen Büro 39’a girmenin cezası ölümdür ve ceza giren kişinin ailesine de uygulanır.

3. Mount Weather / ABD

3. Mount Weather / ABD

ABD nin derin devletinin bulunduğu Virginia da kurulmuş büyük bir felaket durumunda seçilmiş elit kişilerin kullanmaları için yapılmış yeraltı ve yer üstü yaşam alanıdır.işin ilginç yönü amerikan kamuoyu bu gizli üssün varlığını 1974'te buraya bir ticari havayolu uçağı düşünce öğrendi.

2. Kıyamet Ambarı / Norveç

2. Kıyamet Ambarı / Norveç

Doğal felaketler veya nükleer savaşlar gibi nedenlerle dünyadaki yaşamın sonunun gelmesi ihtimaline karşın içinde erzaklarla beraber dünyadaki bilinen bütün bitkilere ait milyonlarca tohumun saklandığı bir yeraltı deposudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 51.Bölge / ABD

Dünyanın en iyi korunan ve en çok gizli tutulan bölgesi olduğu söylenir. ABD başkanı bile ancak özel izinle girebilmektedir ve sebebi ne olursa olsun 51. Bölge’ye izinsiz giren kişiler öldürülürler.Burası Amerikan bilim adamlarına teknolojik yönden yardım eden uzaylı varlıkların bulunduğu iddia edilen yer. Şu anda kimi UFO araştırmacıları, Amerikalıların askeri ve teknolojik yönden uzaylılarla işbirliğine girdiğine inanıyorlar. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
54
15
13
13
10
7