Görüş Bildir
Haberler
Duyanın Ağzını Bir Karış Açık Bırakacak Birbirinden Acayip Cinsel İlişki Yasaları

etiket Duyanın Ağzını Bir Karış Açık Bırakacak Birbirinden Acayip Cinsel İlişki Yasaları

Borgen
20.07.2016 - 21:49

Robert Wayne, Dünyanın En Garip Seks Yasaları kitabında her coğrafi bölgenin kendine has seks yasalarından bahsetmiş. Bazıları günümüzde geçerliliğini yitirmiş olabilir ama yine de görülmeye değer enteresanlıkta kanunlarla karşı karşıyayız. Bunlardan 15 tanesini sizin için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Trementon, Utah'ta hiçbir kadın giden bir ambulansın içinde bir erkekle sevişemez.

Eğer sevişirken yakalanırsa yaptığı hareket cinsel suça girer ve adı yerel gazetede yayınlanır. Erkeğin ise adı bile zikredilmez.

2. Wicklow, İrlanda'da bir erkek kanuna karşı gelmeden at, inek ve keçi gibi hayvanları ’rahatsız edebilme’ hakkına sahiptir.

3. Namibya'da bir kadına tecavüz eden erkeğin seçim hakkı vardır: yirmi yıl hapis ya da hadım edilme.

Bu yaratıklara hiçbir hak verilmemeli ama...

4. Surinam’ın Paramarino şehrinde bir erkek yalnız bir kadına tecavüz ederse cezalandırılmaz. Tabii eğer kadın tecavüzcüsüyle evlenmeye karar verirse.

5. Buckfield, Maine’de hiçbir taksi şoförü gece kulubü, bar vb. içki satılan yerlerden evinen dönen bir müşterisinin taksi ücretini ödemek için kendisine ’seksüel lutufta’ bulunmasını kabul edemez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. North Carolina’da bir erkeğin pencereden bir kadını röntgenlemesi yasaktır. Fakat bir erkeğin bir erkeği röntgenlemesi yasak değildir.

7. Belize’de bir erkeğin halasıyla sevişmesi ve evlenmesi yasaktır. Ağaca bağlanıp dayak atma cezası uygulanır.

8. Sorocaba, Brezilya’da halka açık yerlerde tutkulu bir şekilde öpüşmek kanuna aykırıdır. Bu öpüşme tarzı için açıklama şöyledir: ”tükürüklerin karışarak zevki yükselteceği tipte öpüşme”.

9. Valparaiso, Şili’de hiçbir erkek zina suçu işlemiş bir kadınla evlenemez.

10. La Paz, Bolivya’da evli bir kadının bir damladan fazla alkol tüketmesi yasaktır. Bunu yapan kadını kocası derhal boşayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Montevideo, Uruguay’da bir erkeğin aybaşı halindeki karısıyla sevişmesi yasaktır. Hatta beli ile dizleri arasındaki bölgeye dokunmasına bile izin verilmez.

12. Doha, Katar’da bir müslüman kadın yıkanırken veya giyinirken, odaya girebilecek bir erkeğe karşı hazırlıklı olmak zorundadır. Kadın önce vücudunu değil, yüzünü örtmelidir.

13. Bhutan yasaları küçük erkek kardeşin abisi bekaretini kaybetmeden önce bekaretini kaybetmesine izin vermez. Küçük kardeşin daha önce evlenmesi de yasaktır.

14. Glasgow, İskoçya’da hiçbir erkek, iş saatleri içinde bir vitrin mankenini okşayamaz.

15. Ekvator Ginesi’nde kabile yasalarına göre eğer adam karısını başka bir erkekle sevişirken yakalarsa, o erkek kocanın ömür boyu kölesi olur.

Eğer karısını bir kadınla sevişirken yakalarsa, kadın onun metresi olmak zorundadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
247
135
87
38
22
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
meryem kahraman

Yine kadınları aşağılayan yasalar. Artık şaşırmıyorum.

demekki ya dünyanın her yerindeki kadınlar salak. ya da dünyanın her yerindeki erkekler zeki. seç birini.

Xoxo

Niye kadınları suçluyorlar. Hadi Arap ülkelerini anladım onlarda zaten kadın-erkek eşitliği diye bir şey yok. Peki neden kadın, kocasını bir kadınla yakalayı... Devamını Gör

Alperen Atıcı

çünkü erkek doğası gereği tek eşli olamaz bu kadar basit

cimengozlunuz

Ya harbi bazıları ne saçma lan ya bi sebebi vardır ama illaki ys o değil de sürekli kadınların küçük görüldüğü yasalar neyse umarım hâla ciddi ciddi uygulanm... Devamını Gör