Görüş Bildir
Haberler
dünyada en yüksek Antioksidan değerine sahip bitki türü " Ejderha Kanı "

dünyada en yüksek Antioksidan değerine sahip bitki türü " Ejderha Kanı "

Halil Aksit
09.06.2014 - 00:12 Son Güncelleme: 09.06.2014 - 00:35

Antioksidanın Cilt Bakımında Önemi

Antioksidan nedir?

Vücudumuz tarafından üretildiği gibi dışarıdan gıda yoluyla da alınır. Dışarıdan gıda yoluyla alınan en önemli Antioksidanlar A, C, E vitaminleridir. Bu kimyasallar vücuda alındıklarında metabolik faaliyetler sonucu oluşan serbest radikallerin oluşumunu önler. Serbest radikallerin hücreye zarar vermesini engelleyen Antioksidanlar böylece yaşlanmanın olumsuz etkilerini de geciktirici özelliğe sahiptir.

 Antioksidan ve Cilt Bakımı

Antioksidanlar vücudumuzdaki hücreleri koruyarak, temel kökten meydana gelen zararları etkisizleştirmeye yardım eder. Temel kökler ise vücut oksijen kullandıkça oluşur. Güneş ışığından korunmamak, sigara içmek ve diğer kirlilikler vücudumuzun temel köklerini azaltarak, Antioksidanları azaltmasını yol açar.

Temel kökler, birleşmemiş elektron bileşikleridir ve diğer sağlıklı moleküllerden elektron çalmaya çaba sarf ederler ve buda vücudumuza zarar verir. Yaşlanma, kanser, kardiyovasküler ve kronik hastalıklara yol açar.

Araştırmalara göre, Cilt Antioksidanları yiyecek veya takviyelerden alan son organdır. Çoğu Cilt Bakım şirketleri cildimize direk uygulayabileceğimiz Antioksidan malzemeleri içeren ürünleri geliştirmektedir. Bu tropikal ürünler; güneş, iklim, rüzgar, kirlilik vs etkenlerin vereceği zararları engellemeye ve tamir etmeye yardımcı olur.

Her ne kadar tropikal Antioksidanlar çevresel zararları iyileştirmeye yardımcı oluyor diye görünse de yaşlılığı geciktirici ve kırışıklıkları engelleyici özelliği de vardır. Ayrıca Akne ve diğer bakteri enfeksiyonlarının tedavisini de yardımcı olur. 

Vitamin C = Çizgi ve Kırışıklıklarla savaşmaya yardımcı olur. Ek olarak UV zararlarından korur ve kolajen üretimini destekleyerek cilde yardımcı olur. Vitamin C içeren ürünler cildinizin daha pürüzsüz ve dayanıklı görünmesini sağlar.

Vitamin E = Cildin yaşlılık iz ve lekelerinden korunmasına yardımcı olur. Bir çok cilt bakım ürün ve losyonlarında bulunan Vitamin E aynı zamanda cildin nemi tutmasını sağlar. 

Ayrıca bu iki Vitaminler cildinizin üst cilt tabakasının (Epidermis) yenilenmesini de sağlar!

Ejderha Kanı Reçinesi dünyada tespit edilen en yüksek Antioksidan değerine sahip bitki özü !

Ejderha Kanı Reçinesi C vitamininden 20 kat ve E vitamininden 50 kat daha etkili olan doğal bileşenler içermekte !

1 damla Ejderha Kanı’nda 3 elmadan daha fazla doğal Antioksidan bulunmakta !!!

Kaynak: http://www.blog.ejderhakani.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0