Görüş Bildir
Banu Parlak Davasında Çeteye Para Verdiği İddia Edilen Engin Polat'tan Akılalmaz Savunma
Kasım ayında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, kara para aklama ve vergi kaçırmanın yanı sıra Banu Parlak'la olan davası da sürüyor. Bugün Banu Parlak ile birlikte mahkemeye çıkan Dilan Polat - Engin Polat çiftinin yaşadıkları oldukça dikkat çekiyor. Çeteyle ilişkisi olduğu iddia edilen Engin Polat'ın savunması ortaya çıktı.
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun söylemlerinin ardından ablası Dilara G.'nin babası olduğu iddialarıyla gündeme gelen Uğur Dündar'ın yıllar önce vermiş olduğu bir röportaj ortaya çıktı. Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; Uğur Dündar, Suphiye orancı Dilara G.'ye hamile olduğu sırada verdiği röportajda 'Günün birinde bir kadının kucağında çocuğu ile çıkıp 'Uğur beni iğfal etti' diyeceğinden korkuyorum.' diyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Ortalık Yine Fena Karışacak! Uğur Dündar'a Babalık Davası Açılmıştı: Songül de Babasını Arıyor
Metin Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla ortaya çıkaran Duygu Nebioğlu,  “Ablamın babası da ünlü gazeteci” demesi sonrası ortalık karışmıştı. Dilara Gülatan, ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olmadığı Adli Tıp raporuyla ortaya çıkarıldı. Ancak rapor sonrası sular bir türlü durulmadı. Duygu Nebioğlu, annesini aramak için Müge Anlı'ya çıktıktan sonra kardeşi Songül'ün de babasını aramaya karar verdiği öğrenildi.
Zeynep Bastık Konserinde Aşka Gelen Bülent Şakrak Sevgilisini Öpmelere Doyamıyorken Görüntülendi!
Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, 2023 yılında 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmeleriyle herkese büyük bir şok yaşatmıştı. İkilinin ayrılığının üstünden pek çok iddia gündeme gelmişti. Daha sonra herkes kendi hayatına dalmış ve yeni aşklara yelken açmışlardı. Bülent Şakrak, daha önce sosyal medyada paylaşmadığı sevgilisi ile Zeynep Bastık konserinde sarmaş dolaş görüntülendi!
Reklam
Reklam
Reklam