Görüş Bildir
Haberler
Düğününde Yapman Gereken Makyajı Söylüyoruz!

Düğününde Yapman Gereken Makyajı Söylüyoruz!

13.04.2021 - 13:15

Makyajların şahı düğün makyajı oldukça meşakkatli ama bir o kadar da güzel! Her gelini dünya güzeli yapan makyajlardan hangisini tercih etmen gerektiğini söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi tarz gelinlik istediğine karar verelim:

2. Peki (pandemi geçerse inş) düğününü nerede yapacaksın?

3. Aşağıdaki yüz şekillerinden hangisine sahipsin?

4. Aşkla ilgili söylenen bu sözlerden birini seç şimdi de.

5. Günlük yaptığın göz makyajına hangisi çok yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Malum, nedime olayı artık bizde de oldukça popüler. Peki senin nedimelerin hangisi?

7. Günlük tarzını öğrenelim şimdi de:

8. Son olarak, aşağıdaki önermelerden hangisi sana doğru geliyor?

8. Son olarak, aşağıdaki önermelerden hangisi sana doğru geliyor?

Buğulu Gözler!

Buğulu Gözler!

İnsanlar girdiğin ortamlarda zaten gözlerini senden alamıyorlar. Senin bambaşka bir havan var ve sen de bunun farkındasın. Düğününde buğulu göz makyajı ve sade bir rujla efsane olacaksın. Herkesin gözleri senin etkili bakışlarında olacak. Zaten çok çekici ve derin bir kadınsın. Bunu bakışlarında yoğunlaştırarak unutulmaz bir gelin olacaksın. Bizden söylemesi!

Sadeliğin Güzelliği!

Sadeliğin Güzelliği!

Sen çok naif ve kibar bir kadınsın. İşte bu yüzden dupduru güzelliğini ortaya çıkarman yeterli olacak. Gözlerinde yoğun kirpikler ve ince bir eyeliner, dudakların da hafif pembe bir rujla harikalar yaratabilirsin. İnsanlar kesinlikle gözlerini senden alamayacak. Ağır bir makyajla güzelliğini gölgelemen doğru olmaz, tercih edeceğin gelinliğinde bu güzelliği yansıtacağından eminiz. Aslında senin makyaja bile ihtiyacın yok ama gelinlik bu kadarını elbette ki kaldırır. Kirpikler, dudaklar ve aydınlatacağın yanaklarınla harika görüneceksin!

Pembe Tonlar!

Pembe Tonlar!

Senin çocuksu ruhuna en çok yakışacak makyaj kesinlikle bu. Her zaman neşeli tavırlarınla insanlara adeta enerji veriyorsun. Kıpır kıpır ve neşe dolusun. Bu sebeple karakterini doğru yansıtacağı için de makyajında kesinlikle pembe tonlarını kullanmalısın. İnsanlar sana baktığında adeta mutluluk depoluyor. Öyle abartılı kirpiklere, rujlara ihtiyacın yok. Gözlerine pembe ve toprak tonlarının karışımı güzel bir far yeterli. Dudakların için de nude bir ruj ya da açık pembe tonlarında bir ruj tercih etmelisin. Ayrıca aydınlatıcını unutma. Hafif pembe tonlarında bir allık da oldukça güzel olabilir. Unutma, sen her halinle çok güzelsin!

Işıltınla Parılda!

Işıltınla Parılda!

Senin bu özgüvenli hallerin ve güzel kalbine en çok yakışacak makyaj kesinlikle bu. Normalde de insanlara her zaman bir ışık oluyorsun. Onlara güven veriyor ve yol gösteriyorsun. İşte bu yüzden aydınlatıcı ağırlıklı bir makyaj sana çok yakışacak. Gözlerin için mutlaka toprak tonlarında ya da cilt rengine uygun bir tonda parıltılı bir far seçmelisin. Öyle koyu ya da pastel tonlara hiç ihtiyacın yok. Aydınlatıcını da sadece elmacık kemiklerine değil alın kısmına, dudaklarının üst kısmına ve burnunda kullanmalısın. Nude bir rujla da makyajını tamamlayabilirsin. Işıl ışıl olacaksın, makyajın enerjinle bütünleşecek ve herkes sana bayılacak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
84
17
17
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sadeliğin Güzelliği!