Görüş Bildir
Haberler
Dudak Uçuklatan Bir Komplo Teorisi: Back To The Future Serisi İkiz Kulelere Yapılan Saldırıyı Önceden Haber Vermiş Olabilir mi?

etiket Dudak Uçuklatan Bir Komplo Teorisi: Back To The Future Serisi İkiz Kulelere Yapılan Saldırıyı Önceden Haber Vermiş Olabilir mi?

Arslan Ural Karabağlı
25.10.2015 - 18:05 Son Güncelleme: 25.10.2015 - 18:19

Back To The Future serisi bize, 9/11 saldırılarını önceden haber veriyor muydu? Hep beraber bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Libyalı teröristlerin Doktor Brown'ı öldürdüğü geceye geri dönelim.

2. Saldırı Twin Pines Mall, yani "İkiz Çamlar" alışveriş merkezinde gerçekleşmişti. Tabela üzerindeki İkiz Çamlar ifadesinin, Yalnız Çam'a dönüşümünü başka bir galerimizde açıklamıştık. Ancak şimdi tüm dikkatinizi yeniden o ışıklı tabelaya yöneltmenizi istiyoruz.

2. Saldırı Twin Pines Mall, yani "İkiz Çamlar" alışveriş merkezinde gerçekleşmişti. Tabela üzerindeki  İkiz Çamlar ifadesinin, Yalnız Çam'a dönüşümünü başka bir galerimizde açıklamıştık. Ancak şimdi tüm dikkatinizi yeniden o ışıklı tabelaya yöneltmenizi istiyoruz.

3. Çünkü üzerinde İkiz Çamlar yazan tabelanın altında bulunan dijital saate, terörist saldırıdan hemen önce ters çevirerek bakıldığında, ortaya oldukça ilginç bir görüntü çıkıyor. Yani 9/11

4. Komplo teorimize göre tabeladaki ikiz çamlar aslında İkiz Kuleleri sembolize etmekteler.

5. Saldırı sonrasında tabelanın değişmesi ise;

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İkiz Kulelerin yıkılmasına ve yerlerine inşa edilen tek kuleye yapılan bir gönderme.

7. Doktorun kronometresine dikkat! 9/11' vurgusunun iki farklı sahnede görünmesi, biraz garip değil mi?

8. Şayet buraya kadar ikiz çamların, kulelerle bir ilgisi olduğuna ikna olmadıysanız, garip rastlantıları aktarmaya devam edelim..

9. Serinin ikinci filmine gidiyoruz. Marty'nin gelecekteki evindeyiz. Önümüzde bir ekran var. Ve karşımızda yine o ikiz çamlar.

10. Ancak kanal değişince bir başka görüntü ile karşılaşıyoruz. Ve İkiz Kuleler yine beliriyorlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Görüyorsunuz değil mi? İkiz kuleler ve çamlar arasında belirgin bir bağlantı var. Bu karede dikkat çekilmesi gereken bir diğer unsur da, masanın üzerinde duran lamba.

12. Çünkü lambanın durduğu yer, aslında Özgürlük Heykeli'ni temsil ediyor.

13. Sahne, aynı zamanda ikiz kulelere yapılan saldırının gizli bir tasviri. Yani Marty ve ailesi saldırı anına ilk elden tanıklık ediyorlar. Nasıl mı?

14. Ekrandaki kaymaya dikkat edin! Ancak bu kaymaya tanıklık eden soldaki baş aşağı duran adam, burada kilit noktamız.

15. Şimdi bu kayma görüntüsünü onun bakış açısıyla tekrar irdeleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. İkiz kuleler, onun bakış açısından baktığımızda adeta yıkılıyorlar. İşin tuhaf yanı, serinin başka hiçbir filminde, içinde baş aşağı duran bir adamın olduğu bir sahnenin olmaması. Sadece burada var!

17. Şimdi son olarak saat kulesine yıldırımın düştüğü geceyi hatırlayalım. Ortaya çıkan enerji sayesinde Marty atlayışını gerçekleştirmeyi başarmıştı.

18. Atlayış sonrasında asfalt üzerinde oluşan lastik izlerine ve hemen sol üstteki ışıklı tabelaya bakın. Görülen yine 9/11'den başka bir şey değil. Ayrıca atlama öncesinde Marty'e bir kadının verdiği gazetenin başlığı da manidar.

19. Tüm bunlar fazlasıyla garip değil mi?? Sanki Back To The Future serisi sadece İkiz Kulelere yapılan terörist saldırıyı tasvir etmekle kalmıyor, ayrıca uyarma görevini de üstleniyor. Bilmiyoruz siz ne dersiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3207
655
527
173
137
68
8