Görüş Bildir
Haberler
Drogba Dev Maç Öncesi Konuştu

Drogba Dev Maç Öncesi Konuştu

Ulaş
15.03.2014 - 14:42

Drogba Dev Maç Öncesi Konuştu!

Uzun süre formasını giydiği Chelsea’ye karşı Stamford Bridege çıkacak olmasından dolayı karışık duygular beslediğini ifade eden Fildişili yıldız “Öncelikle eski takımımla ve arkadaşlarımla karşılaşacak olmaktan mutluyum. Aynı zamanda benim için özel bir an ve ne tepki göstereceğimi bilmiyorum. Orada 8 sene geçirdim ve o yüzden neler olacağını ben de bilmiyorum ve merak ediyorum.” dedi.

Galatasaray’ın turu geçeceğini umduğunu ifade eden Drogba, kendilerini çok zor bir maçın beklediğini söyledi. Chelsea taraftarlarının kendisine sıcak bir karşılama yapacağını belirten Drogba, “Çünkü onları tanıyorum ve aramızda özel bir ilişki vardı.” dedi

Drogba son olarak da Mourinho ile bu eşleşmeden sonra 2 kere mesajlaştığını söylerken, Mourinho’nun kendisine, “Bu senin zamanın, keyfini çıkar” diye mesaj attığını bildirdi.

Kar yağışı nedeniyle ertelenen maçta yaşananları aktaran Drogba, şu ifadeleri kullandı:

“O maçta kar değil, dolu yağıyordu ve büyük parçalar halinde buzlar üzerimize geliyordu. Beş dakika içinde topu göremez hale geldik ve her şey tehlikeli olmaya başladı çünkü dolu gözlerinize veya ağzınıza gelmeden topla oynamanız gerekiyordu ve bu da nefes almamızı zorlaştırıyordu. Buffon’la hakemin yanına gittik ve bu şartlar altında maça devam edilmesinin zor olduğunu söyledik ve maç ertelendi ama kar tüm gece yağdı ve ertesi günkü maçta saha koşulları hala çok zorluydu.

Bence bu durum harikaydı çünkü İstanbul kar altında çok güzel. Beni şok eden şeyse maç öğle saatinde oynanmasına ve hafta içi olmasına rağmen stadın neredeyse dolu olmasıydı. Bu durum, taraftarımızın kulübüne ne kadar tutkuyla bağlı olduğunu gösterdi. Wesley Sneijder golü atınca, Eboue ve ben karların üzerine atlayarak sevindik. Daha sonra kardan adam yaptık.”

Juventus’u yenerek takımın güven tazelediğini söyleyen Galatasaray’ın golcüsü, “İyi konsantre olduğumuzda ve fiziksel olarak da hazır hale geldiğimizde birçok dev takımı sahada zorlayabiliriz. Bunu geçen sezon Real Madrid ve Schalke maçlarında da gösterdik. Artık bunlar geride kaldı ve öncekilerden daha önemli başarılar elde etmemiz gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray’ın Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’le aralarında özel bir arkadaşlık olduğunu kaydeden Drogba, “Aramızda sık sık antrenman yapıyoruz ve birbirimize çok fazla saygı duyuyoruz. Ona gol attırdığım zamanlar mutlu oluyorum. Maçta önce ‘iki gol atacağım’ dediğinde iddiaya giriyoruz ve başarırsa ben de seviniyorum. Tabii tek gol atarsa iddiayı ben kazanıyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/15/drogba-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0