Görüş Bildir
Haberler
Drogba'dan Taraftara Mesaj!

Drogba'dan Taraftara Mesaj!

Fatih
26.03.2014 - 21:16

Drogba'dan Taraftara Mesaj!

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, son dönemdeki eleştirlere sosyal medyadan cevap verdi.

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile taraftarlara seslendi ve son dönemde kendisini eleştirenlere de cevap verdi. İşte Drogba'nın sözleri...

'Son birkaç günde çok fazla yanlış hikayeler üretildi. Ve ben, bizi bu zorlu zamanlarda desteklemeye devam eden G.Saray taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum.

Hiç kimse mükemmel değildir ve yenilgilerden sonra daha çok çalışıp, derbi de dahil, sonraki maçlara odaklanmalıyız. Yenilgilerden sonra biz de en az sizin kadar hayâıl kırıklığına uğruyoruz. Ancak sizin desteğinizin bizi güçlü tutmasına ihtiyacımız var.

Chelsea maçından sonra beni eleştirenlere; ben de kaybettiğimiz için üzüldüm. Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'la son 8'e kalmayı her şeyden çok istemiştim. Ama dürüst olalım, o gece Chelsea bizden çok daha iyiydi.

Chelsea taraftarlarına duyduğum sevgi ve saygıyı G.Saray ve Marsilya için de duyuyorum. Bu gayet doğal çünkü oynadığınız kulüpte taraftarlarla aranızda bir ilişki doğmaya başlıyor ve zaten bu zamana kadar oynadığım tüm kulüplerde benim için çok önemli bir şeydi.

Bazı insanların bunu anlayamaması çok üzücü. Umarım en kısa zamanda sakatlığımdan kurtulup takımımın içinde olduğu bu dönemi atlatmasına yardımcı olabilirim. Destek, taraftar, G.Saray'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın