Görüş Bildir
Haberler
Doutzen Kroes'dan, Fahriye Evcen'e...: Kırmızı Halıda Nude Akımı!

Doutzen Kroes'dan, Fahriye Evcen'e...: Kırmızı Halıda Nude Akımı!

Makyaj.com
20.05.2015 - 12:13 Son Güncelleme: 20.05.2015 - 12:17

Makyaj.com senenin en gözde trendleri için L'Oréal Paris'in sponsorluğunda gerçekleşen Cannes Film Festivali'nin nabzını tutmaya devam ediyor. Doutzen Kroes'dan, Fahriye Evcen'e tüm ünlüler kırmızı halıda doğal görünümlü dudakları ile ön plana çıkmayı tercih ettiler. Trendi bir de yakından inceleyelim!

Nude akımına kapıldılar!

Kırmızı halı trendlerini yakından takip etmek için gözlerimizi Cannes'a çevirdik ve nereye baksak onunla karşılaştık! Nedir nude? Nude tonlar dudak renginden bir iki ton açık veya koyu, yani dudak rengine en yakın tonlar... Peki neden ünlüler vazgeçemiyor? Nedeni basit, hem doğallıklarından ödün vermiyorlar, hem doğal güzelliklerini ön plana çıkarıyorlar. Saçta da, makyaj da da, cilt ve saç bakımında da güzellik anlayışı doğallığa kayarken, daha iyi bir seçim düşünemiyoruz bile.

Nasıl uygulamalı?

Senenin en gözdelerinden nude dudaklar birçok makyaj stili ile harika bir uyum yakalamana yardımcı oluyor. Özellikle göz makyajını yoğun tuttuğun günlerde, dudaklarda yalınlığa yönelmek gözlerini daha çok vurgulamanı sağlıyor.

İpucu: Dudak bakımına dikkat ederek, dudaklarının en yalın halindeyken de en göz alıcı halini koruduğundan emin olmanı öneriyoruz. Dudak kuruluğunu önlemek için dudaklarını bol bol nemlendir ve dudak balmlarından da yardım al.

Kırmızı halıdan #Cannesdaguzellik ipuçları için Instagram üzerinden @lorealparis_tr hesabını takip etmeyi unutma.

Daha fazlası için

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın