Görüş Bildir
Haberler
Dört Dörtlük Bir Ülke Olmak İçin Hangi Makama Hangi Burç Gelmesi Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Dört Dörtlük Bir Ülke Olmak İçin Hangi Makama Hangi Burç Gelmesi Gerektiğini Söylüyoruz!

Söz konusu insan ilişkileri olunca astrolojiyi her zaman kullanıyoruz. Peki devlet işlerinde ve ilişkilerinde neden kullanmayalım ki?

Biz de oturduk, düşündük, araştırdık ve burç karakterlerine göre hangi burcun hangi makama gelmesi gerektiğini kararlaştırdık. Astrolojik veriler doğruysa, bu yöntem yüzde yüz çalışacak, bizden söylemesi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcu: Savunma Bakanı

Koç burcu: Savunma Bakanı

Koç burcu, yöneticisi Mars gibi gerçek bir savaşçıdır. Enerjisi asla bitmez, atiktir, zekidir. Hepsinden de önemlisi, çok koruyucu bir yapıdadır. Sevdiklerini canı pahasına korur.

Diplomatik becerileri çok da yüksek olmayan bu burcun oturabileceği en uygun makam Savunma Bakanlığı olur. Koru bizi, Koç!

Boğa burcu: Ekonomi Bakanı

Bilindiği üzere Boğa burcu lüksü sever. Lakin toprak grubundan çıkma olduğu için de garanticidir. Ayağını yere sağlam basmadan gereksiz hamlelere girişmez, hayaller peşinde koşmaz. O maddi zevklerin insanıdır.

Maliye Bakanı olarak bir Boğa burcu başımıza gelse, bizi on numara yaşatır! Halk ekmeğinin içine çikolata parçacıkları bile kattırır; bütçemizi refahımıza göre düzenler ve hayat kalitemizi arttırır.

İkizler burcu: Kültür ve Turizm Bakanı

'Yedi kralla barışık' sözü en çok İkizler burcu için uygun. Diplomasi yetenekleri gelişmiş, gezmeyi eğlenmeyi seven, aktif zihin sahibi insanlar onlar! Siyaset için ise biraz fazla değişken ve dengesizler. Bu yüzden İkizler burçlarının oturması gereken en uygun makam Kültür ve Turizm Bakanlığı!

Yengeç burcu: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı

Siz Yengeçleri hep ağlak, hüzünlü, mıymıy bildiniz. Ama yanıldınız! Söz konusu sevdikleri ve özellikle aile olunca Yengeçler öyle bir dişlerini gösterir ki, Aslanlar, Koçlar destur çeker! 

Aile Bakanı olarak bir Yengeç burcunun başımıza gelmesi durumunda çocuklar tamamen güvende olur!

Aslan burcu: Başbakan!

Buna şaşıran yoktur herhalde! Elbette ki Başbakan Aslan burcu olmalı. İnsanları eğlendiren, motive eden, sahnede olmayı seven bir lider. Egosu da okşandıkça okşanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak burcu: Sağlık Bakanı

Bunu Başakların hastalık hastası olduğu söylentisinden dolayı iddia etmiyoruz! Sağlık o kadar mühim bir iştir ki, detaycı, titiz ve çalışkan bir Başaktan başkasına emanet edilemez. İşte bu yüzden Sağlık Bakanlığı koltuğuna ancak bir Başak burcunu layık görebiliyoruz. 

Zeki, detaycı ve çalışkan Başaklarla sağlık sistemi tıkır tıkır işler; Başak burcunun sağlıkçıları da her derde deva bulur. Net!

Terazi burcu: Dışişleri Bakanı

Dışişleri Bakanlığı diplomasi becerilerini en çok gerektiren makamlardan biri... Ayarsız ayarsız konuşmayacak, insanları iyi manipüle edebilecek, kibar, şeytan tüyü olan biri lazım. Bu da Terazi burcundan başkası olamaz!

Akrep burcu: İstihbarat!

Akrep burcu devletin herhangi bir makamında olabilir... Hatta belki her makamda bir eli vardır. Bilemeyiz! Akreplerin keskin zekaları ve gizli işlerdeki başarılarıyla en uygun oldukları teşkilatın istihbarat olduğunu düşünüyoruz. Ajanlık işlerini de iyi becerirler. Devletin en üst kademelerine dahi sızmış olabilirler. Onlar her an, her yerdeler!

Yay burcu: Eğitim Bakanı

Çok bilmişliklerini, deneyimlerini ve bilgeliklerini dilediklerince akıtabilecekleri bir alan verelim dedik Yaylar için! Zira Yay burcu bir Eğitim Bakanı, kuracağı sistemle en az kendisi kadar açık fikirli, ahlaklı ve bilge öğrenciler yetiştirecektir.

Ayrıca eğlenceli ve neşeli halleriyle de, eğitimin sıkıcı müfredatlara sıkışıp kalmasını engelleyecektir. Eğit bizi, Yay!

Oğlak burcu: Cumhurbaşkanı!

Oğlak burcunu bu makama uygun gördük zira kendisi daha aşağısını asla kabul etmez!

Her şey onun kontrolünde olmalı; diğer sıradan insanlar ayak işlerini yaparken, her şey onun onayından geçmeli. En çok ona soracaksınız! En çok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova burcu: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı

Zodyak'ın tescilli delileri olan Kova burçları için elbetteki en uygun makam Teknoloji Bakanlığı! 

Diğer dünyalılar gibi dünyevi ayak işlerine, sıkıcı protokollere pek de bulaşmadan, çılgınsal fikirleriyle devrim niteliğinde işler yapmalı. Kova burcu bir Teknoloji Bakanımız olsa, bizi Mars'a götürür!

Sen siyasete girmek için fazla güzelsin, Balık!

Siyaset yırtıcı, kontrol isteyen, hırslı insanların işidir. Sen ise bu dünyanın geçici dertleriyle kendini kasmayacak; hayaller aleminde yaşayan büyülü dünyalara ait bir unicorn'sun adeta, Balık!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
258
174
71
43
29
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve

ne demek siyasete girmek için fazla güzelsin lan

Pasif Kullanıcı

Bir Koç olarak seve seve savunma bakanlığı yaparım :D 1yılda ülkede güvenlik sorunu çözülmezse gelin suratıma tükürün :D

sanane123_

o kadar kolay mı sanıyorsun gta daki gibi 5 adam topla banka soy gibi bir iş değil bu baya stratejik kitap okuman ve zekan olmalı