Görüş Bildir
Haberler
Donald Trump Müstehcen İfadeler İçeren Videosu İçin Özür Dilemek Zorunda Kaldı

Donald Trump Müstehcen İfadeler İçeren Videosu İçin Özür Dilemek Zorunda Kaldı

Onedio Medya
08.10.2016 - 10:01

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Trump'ın müstehcen konuşmalarını içeren video kaydı yayınlandı. Videoda Trump, evli bir kadınla cinsel ilişkiye girmek için nasıl ısrar ettiğini anlatıyor ve kadınlarla ilgili aşağılayıcı ifadeler kullanıyor. Videonun Amerikan medyasında yer almasının ardından pek çok kesimden tepki alan Trump, sarf ettiği sözler nedeniyle özür dilemek zorunda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın kadınlar hakkında müstehcen ve kaba ifadelerini içeren bir video ortaya çıktı.

ABD'deki başkanlık seçimine bir ay kala milyarder iş adamı Donald Trump'ın 2005 yılında 'Access Hollywood' adlı televizyon programı sunucusu Billy Bush ile bir otobüste yaptığı sohbete ilişkin video Amerikan medyasında yayınlandı.

Videoda Trump ve sunucu Bush, bir otobüsün içindeler ve yaka mikrofonunun açık olduğunun farkında olmadan sohbet ediyor. Bu sırada otobüsün dışında bulunan kamera, ikilinin konuşmasını kayıt altına alıyor.

Sohbet sırasında Trump'ın evli bir kadınla ilişkisini anlattığı, kadınlar hakkında cinsel içerikli, kaba saba ve müstehcen ifadeler kullandığı duyuluyor

Kadınlara yönelik aşağılayıcı ifadelerin yer aldığı ses kaydı seçimlere kısa bir süre kala Cumhuriyetçi adayı zor durumda bıraktı.

Videonun ilk olarak Washington Post gazetesinin internet sitesinde yayınlanmasının ardından Hillary Clinton, ifadeleri ‘korkunç’ olarak tanımlarken Donald Trump da bir açıklama yaparak özür diledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trump, seçim kampanyasının sitesinde yer alan açıklamasında, 'Bu, soyunma odalarında yapılanlar gibi bir sohbet ve uzun yıllar öncesine ait bir konuşmaydı. Bill Clinton, golf sahasında benimkilerden çok daha beter sözler söylemişti. Eğer gücenen olduysa özür dilerim.' ifadesini kullandı.

Twitter'dan da bir özür konuşması yayınladı

Başkan adayları yarın yine karşı karşıya gelecek

Başkan adayları yarın yine karşı karşıya gelecek

Trump'ın videosunun yankıları sürerken, iki aday yarın Missouri'nin St. Louis kentinde ikinci kez karşı karşıya gelecek. 

Bu münazara öncesinde Trump'ın Clinton karşısında ilk münazaraya oranla daha saldırgan bir tavır takınması bekleniyordu. Ancak ortaya çıkan videoyla birlikte işler daha da ilginç bir hal almış durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
76
26
16
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Özür dileme kandırıldıktan sonra yapılır Trump emmi. Burada montaj demen lazımdı.

Çağdaş Oğan

ben yazıcaktım montaj diye ya.... bak yaa... cinsmisin...

RiveryalıGeralt

Donald Trump her ne kadar kötü bilinen biri olsa da aslında gerçeklere baktığımız da Amerika'nın kötücül tarikatlarına hizmet eden kişinin bize Clinton olduğ... Devamını Gör

Canberk Zengin

Emin ol Trump'ın yapacaklarında fazlasını yapmaz başından beri bu herifin başkan olmak için bir şansı olduğunu düşünende zerre akıl yoktur. dünyanın 1 numara... Devamını Gör

kartacali

saf bunlar... montaj desene!!!