Görüş Bildir
Haberler
Don't Look Up Ne Demek? Don't Look Up Filmi Oyuncuları Kim, Film Süresi Kaç Dakika?

Don't Look Up Ne Demek? Don't Look Up Filmi Oyuncuları Kim, Film Süresi Kaç Dakika?

Online dizi ve film izleme platformu Netflix’te yayınlanan Don't Look Up filmi gündemde. İzleyenlerin büyük beğeni ile karşıladığı ve ilginç konusu ile dikkatleri çeken Don't Look Up filmi ile ilgili sosyal medyada yapılan aramalar çoğalmış durumda. Adam McKay’ın yazıp yönettiği ve başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence gibi yıldızların yer aldığı Don't Look Up ile ilgili tüm bilgiler haberimizde…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yayınlanır yayınlanmaz tüm dünyada dikkatleri çeken Don't Look Up, Türkiye’de en çok izlenen Netflix yapımlarından biri olmayı başardı. Birçok önemli oyuncuyu kadrosunda barındıran ve ilginç konusu ile büyük beğeni toplayan Don't Look Up filminin kaç dakika olduğu araştırılıyor. Peki, Don't Look Up Türkçe ne demek? Don't Look Up konusu ne, oyuncuları kim? İşte Don't Look Up ile ilgili tüm merak edilenler…

Don't Look Up Türkçe Ne Demek?

Don't Look Up Türkçe Ne Demek?

Don't Look Up, Türkçe ‘Yukarı Bakma’ anlamına geliyor. Filmin hiciv dolu konusu göz önüne alındığında Don’t Look Up, Türkçe'ye çevrildiğinde başını kaldırma anlamında kullanılıyor.

Don't Look Up Oyuncuları Kim?

Don't Look Up Oyuncuları Kim?

Bir Adam McKay filmi olan Don't Look Up’ın oyuncu kadrosu hayli geniş. Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence gibi yıldıların yanı sıra filmde Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Cate Blanchett ve Meryl Streep, gibi oyuncular da yer alıyor.

Don't Look Up’ın Süresi Kaç Dakika?

Don't Look Up’ın Süresi Kaç Dakika?

Kısa zamanda Netflix’i en çok izlenen yapımlarından biri olan ve ismi Oscar ödülü için de geçen Don't Look Up, 2 saat 25 dakika.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın