Görüş Bildir
Haberler
Dolu Dolu Anneler Günü Hediyesi: Hediye Sepetleri

Dolu Dolu Anneler Günü Hediyesi: Hediye Sepetleri

Hediye Tavsiyeleri
30.03.2015 - 14:17 Son Güncelleme: 30.03.2015 - 17:01

Dünyanın en güzel çiçeklerini, buketlerini, aranjmanlarını bir araya getirseniz bile annenizin hakkını hiçbir şekilde ödeyemezsiniz. Annenize alacağınız anneler günü hediyesinin tek parça olması bile sizi rahatsız eder. Biz de dolu dolu anneler günü hediyesi vermek isteyenler için en güzel hediye sepetlerimizi bir araya getirdik. 

Tüm annelere hitap eden nitelikteki bu hediye sepetleri, hediye seçme konusunda kendi zevkine güvenmeyenlerin derdine derman olmaya geliyor. Bize de,  anneler günü hediyesi olmaya aday en sevimli sepetlere, sözü bırakmak düşer...

Kaynak: http://hediyetavsiyesi.com/en-guzel-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Melek Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti

1. Melek Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti

İçerisinde kupa bardak, kalpli çikolatalar, mutfak havlusu ve altın melek kolye bulunan bu hediye sepeti annenizin hiç beklemediği sürprizlerden biri olacak. Sıradan hediyeler size de sıkıcı gelmeye başladıysa, hediye alternatiflerini değerlendirmenizde fayda var...

2. Hamarat Annelere Özel Hediye Sepeti

2. Hamarat Annelere Özel Hediye Sepeti

Hamarat annelere özel hediye sepeti içerisinde saklama hazneli merdane, şekilli kurabiye kalıpları, benim hamarat annem baskılı saklama kabı, kupa bardak ve mutfak bezi bulunmaktadır. Mutfağın kraliçesi olan anneler için alınabilecek en kullanışlı anneler günü hediyesi.

3. Anneye Sevgi Dolu Hediye Sepeti

3. Anneye Sevgi Dolu Hediye Sepeti

Siz küçükken annenizin dizlerine yattığınız zaman saçlarınızı tarayan annenize, ona küçüklüğünüzü hatırlatacak sevgi dolu şık bir hediye sepeti sunmaya ne dersiniz? İçerisinde tarak ve aynadan oluşan set, tıpalı ve içi draje dolu olan minik şişe ve kalpli çikolata bulunmaktadır.

4. Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti

4. Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti

Çiçek baskılı şık metal kutusunun içerisinde melek annenizi temsil eden altın bir kolye bulunmaktadır. Melek figürlü bu kolyenin yanında bir adet beyaz ya da kırmızı yapay gül bulunmaktadır.

5. Anneye Cupcakeli Hediye Sepeti

5. Anneye Cupcakeli Hediye Sepeti

'Anneme...' mesajlı sevimli metal kutunun içinde, mor el havlusu, içi mis gibi lavanta kokan lavanta kesesi, dantel tasarımlı kutuda çikolata ve blok mum bulunmaktadır. Bu şirin kutu, tül ile süslenip tarafınıza o şekilde ulaştırılmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Anneye Özel Banyo Sepeti

6. Anneye Özel Banyo Sepeti

Temizlik konusunda fazlasıyla hassas olan anneler, bu hediye sepetine bayılacaklar. Anneye özel banyo sepeti içerisinde, havlu, kese, topuk taşı, manikür seti, üç adet sabun, bir adet mum ve çiçekler bulunmaktadır. Annenize keyifli bir banyo ortamı sunmanız belki de verebileceğiniz en güzel anneler günü hediyelerinden biri...

7. Anneye Fincanlı Hediye Kovası

7. Anneye Fincanlı Hediye Kovası

Her gün, büyük bir sabırsızlıkla kahve saatlerini bekleyen annenize, kahve keyfine keyif katacak bir anneler günü hediyesi vermeye hazır mısınız? Metal kova içerisinde iki adet kahve fincanı, iki adet çikolata, bir adet havlu ve buzdolabı magneti yer alıyor. Anneniz her kahve içtiğinde, kulaklarınızı çınlatacak.

8. Anneye Özel Hediye Kutusu

8. Anneye Özel Hediye Kutusu

Dantel meraklısı annelere bundan daha güzel bir kutuyla hediye verilemezdi herhalde! Siyah-lacivert kutu içerisinde kalp ve çiçek nakışlı havlu, dantelli mini kavanozda Pelitten draje çikolatalar, üzerinde 'anneme...' yazan pembe kutuda da çikolata, el aynası ve yapay çiçek bulunmaktadır...

9. Anneye Laleli Hediye Kutusu

9. Anneye Laleli Hediye Kutusu

Üzerinde 'canım annem' yazan, lale tasarımlı metal kutu içerisinde tarak, fırça, dantelli ve mesajlı olmak üzere iki kitap ayracı şemsiye çikolata, kalp mum, el yapımı gül ve pudra fırçası bulunmaktadır. Anneniz, sevgi saçan bu hediye kutunuzu unutamayacak.

10. Süslü Anneye Hediye Kovası

10. Süslü Anneye Hediye Kovası

Güzelliğinden hiçbir zaman ödün vermeyen anneler bakımlı annelerimiz için anneler günü hediyemiz çoktan hazır! Sevimli mi sevimli kovasıyla gönderilen manikür seti, oje kurutucusu ve fırçalı ayna annenizi temsil eden en ideal hediyelerden... Hediye kovası şık bir tülle sarılarak tarafınıza gönderilmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0