Görüş Bildir
Döviz Yerine TL! Ekonomide Yapılması Gereken Ne? "Memur, Asgari Ücretli, Emeklilere Sırtımızı Dönemeyiz"
Ekonomi yazarı, stratejist Güzem Yılmaz Ertem, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına konuk oldu. Ertem, yönettikleri fonlarda son dönemde getiri avantajı kalmamasıyla döviz tercih etmediklerini söylerken, yayına duayen iktisatçı Mahfi Eğilmez de telefonla katılarak emekli maaşları ve asgari ücrete ara zam gündeminde 'Kaynak yok diye bu insanlara sırtımızı dönemeyiz' dedi.
Denizbank’ta Müşterilerin Hesabından Çalınan 205 Milyon TL Kripto ve Sanal Bahiste Kullanılmış
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Denizbank şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personelinin de aralarında bulunduğu 8 şüpheli, tutuklandı.Müfettişlerin yaptığı inceleme ve soruşturma sonucunda Utku Erdem'in, 2021 yılından Nisan 2024'e kadar müşterilerin hesaplarından parça parça toplam 205 milyon lirayı tanıdığı kişilere aktardığı tespit edildi. Bu kişilerin daha sonra paraları, yeniden Utku Erdem'in hesabına gönderdiği belirlendi.
Reklam
Meclis Lokantası'ndaki Fiyatlarla Kimse Aç Kalmaz! Garsonun İsmi Neden Gündem Oldu?
Meclis Lokantası'ndaki yemek fiyatları her daim gündemin ana maddelerinden olmayı başarır. Fiyatlama bozulmalarından, enflasyondan hiç etkilenmeyen bu lokantanın fiyatları 'milletin vekillerinin' maaşlarıyla da karşılaştırınca alım gücü şaşkınlığı yaratır. Son hesap da sosyal medyada ilgi çekerken, bir de garsonun ismi detayı yorumlara karıştı.
Reklam
Sahte Altın Korkusu Kuyumcuları Sardı: "Kesme Altın Almayın!"
Son dönemde altın fiyatlarındaki yükseliş sahte altın üretenleri de harekete geçirdi. Darphane bu konuda yakın zamanda altın yatırımcıların uyarmıştı. Şimdi de kuyumcular kendi aralarındaki ticarette de ağırlıklı kullanılan kesme altınları almamaya başladı.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam