Görüş Bildir
Haberler
Dolabınızda Bulunması Gereken Zamansız Kumaşlar

etiket Dolabınızda Bulunması Gereken Zamansız Kumaşlar

' Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. ''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir gömlek veya elbise ne kadar güzel gözükürse gözüksün, bir kıyafetin kalitesi her zaman kumaşına bağlıdır!

Bir gömlek veya elbise ne kadar güzel gözükürse gözüksün, bir kıyafetin kalitesi her zaman kumaşına bağlıdır!

Eğer mantıklı ve kaliteli bir alışveriş yapmak isterseniz, sadece görünüşlerine bakarak kıyafet seçmemelisiniz. Doğru kumaş ile kıyafetin kesimi, dokusu ve görünüşü tamamen değişir. Ancak doğru kumaşı seçmek her zaman kolay değildir. Buyurun sizinle dolabınızda mutlaka yer alması gereken kumaşlara göz atalım.

İpek

İpek

İpek kumaşlar hakkında methiyeler yazabiliriz. Cildi bu kadar güzel hissettiren ve nefes aldıran başka bir kumaş daha olamaz. İpek bir kıyafet giydiğinizde anında kendinizi daha güzel ve şık hissedersiniz. Bu güzel kumaş hakkında size ilginç bir bilgi verelim. İnanılmaz hassas ve narin gözükse de, yapısı aslında bir demir kadar güçlüdür. Kısacası ipek kumaş için ömürlük diyebiliriz.

İpek bir kumaşın kalitesini daha iyi anlamanız için birkaç yöntem var. 

Elinizle dokunduğunuzda kumaş sıcak hissettiriyorsa ve kumaşın parlaklığı odanın içinde hareket ettikçe değişiyorsa, o kumaş gerçek ve kaliteli ipek kumaştır. Ayrıca, ipeğin ne kadar pahalı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle ipek kıyafetler çok ucuza satılıyorsa muhtemelen gerçek değildir.

Sizin için seçtiğimiz ipek kumaşlı kıyafetlere mutlaka göz atmalısınız.

Buyurun!

Yün

Yün

Dolabınıza ve vücudunuza yapacağınız en büyük yatırımlardan biri yünlü kumaşları hayatınıza dahil etmektir. Yünlü kıyafetler kışın sıcak tutar ve hava aldırır. Sağlığınız açısından oldukça faydalı olan yün kumaşlar cildiniz için en iyi seçimlerden biridir. Ayrıca yün kumaşlar teri çabucak uzaklaştırabilir ve sizi kuru tutar.

Alışveriş yaparken cennetten çıkmış hissi veren yün kumaşları nasıl seçmeliyiz bir bakalım.

Öncelikle yün bir kıyafet satın alırken etiketine bakmayı ihmal etmeyin çünkü birçok kıyafette yün yerine akrilik ya da polyester kullanılıyor. Kaliteli bir yünü ellediğinizde sıcak ve sıkıştırılabilir hissettirmelidir. Yün kumaşlar aynı zamanda oldukça esnektir, bu sayede ömürleri oldukça uzundur. Kaliteli bir yün insan teniyle uyumlu olduğu için kaşınma, batma ya da alerji yapmaz. Eğer alerjik bir bünyeniz varsa kaliteli olmayan bir yün tercih ettiğinizde sıkıntı yaşamanız kaçınılmazdır.

Sizin için hazırladığımız yünlü kıyafetlere mutlaka göz atmalısınız.

Buyurun!

Keten

Keten

İnsanlık tarihinin ilk kumaş türü olan keten, şu an bile popülerliğini koruyor. Sağlığa en faydalı kumaşlardan biri keten olabilir. Keten; nefes aldıran yapısı, dayanıklılığı ve çekici görüntüsüyle mutlaka incelemeniz gereken bir kumaş türü. Aynı zamanda güçlü, parlak, alerjik olmayan ve yüksek su tutma kapasitesine sahip yapıdadır. Yaz mevsiminde cilt üzerinde serin bir etki bırakır. Günümüzde fiyat konusunda ipek kumaşlara yetişti diyebiliriz.

Keten kıyafetlere şans vermek istiyorum, satın alırken nelere dikkat etmeliyim diye merak ediyorsanız okumaya devam edin.

Keten, genellikle diğer kumaşlarla karıştırılan bir türdür. %100 keten ürünler bulmak zordur, çünkü markalar genelde 'keten' adı altında çoğunluğu pamuk olan kıyafetler satarlar. Pamuklu kumaşlarla oldukça karıştırılan keten, dayanıklılık ve nem çekme özelliği açısından pamuktan çok daha iyidir. Keten kıyafetler almak istiyorsanız etiketi dikkatlice incelemenizi tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda evde keten kumaşınızın üstünü ıslak bir bez ile sildiğinizde su emilimi eşit ve rengi kahverengi ise o kumaş orijinal ketendir.

Sizin için seçtiğimiz keten kıyafetlere mutlaka göz atmalısınız.

Buyurun!

Onedio Vitrin'in sizin için seçtiği diğer ürünler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nilflora

İçerikteki kumaşlar haricinde pamuk dokuma tişörtler, gömlekler, sweetshirtler harika oluyor.. Yeri geldiğinde naylon kumaş bile çok kullanışlı olabiliyor.. ... Devamını Gör