Görüş Bildir
Haberler
Doktor Zeynep'i Öldüren Eşinden Akılalmaz İfade: "Bana 'Yakışıklı Değilsin' Dedi"

etiket Doktor Zeynep'i Öldüren Eşinden Akılalmaz İfade: "Bana 'Yakışıklı Değilsin' Dedi"

Ankara'da kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan, 8 ay önce evlendiği işsiz eşi Mehmet Erdoğan tarafından 14 yaşındaki oğlunun gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. Mehmet Erdoğan ifadesinde, 'Eşim bana sürekli 'Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim' diyordu. Olay günü de bu konu üzerine tartıştık ve kendisini bıçakladım' dedi.

Korkunç cinayet önceki gün akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Mutlukent Mahallesi'nde işlendi. Yaklaşık 8 ay önce ikinci evliliğini yapan Zeynep Erdoğan, eşi Mehmet Erdoğan ile gece saatlerinde tartışmaya başladı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Erdoğan mutfaktan aldığı bıçakla eşi Zeynep Erdoğan'ı, ilk evliliğinden olan oğlu A.A. evde bulunduğu sırada 5 yerinden bıçakladı. Zeynep Erdoğan kanlar içinde yere yığılırken, Mehmet Erdoğan panikle evden kaçtı. A.A., dışarıya çıkarak komşularından yardım istedi. 

Komşuların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Zeynep Erdoğan'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. 

Mehmet Erdoğan'ın olay sırasında darp etmesi nedeniyle yaralanan A.A. da hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

👇

Yakalanarak gözaltına alındı

Yakalanarak gözaltına alındı

Olayın ardından kaçan Mehmet Erdoğan, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Ümitköy'de kendisine ait aracın içinde yakalanarak gözaltına alındı.

Mehmet Erdoğan ve Zeynep Erdoğan'ın 9 ay önce internette tanıştığı, Mehmet Erdoğan'ın kendisini mühendis olarak tanıttığı ancak uzun süredir işsiz ve meslek sahibi de olmadığı öğrenildi. 

İkiside ikinci evliliklerini yapan çiftten Zeynep Erdoğan'ın 1, Mehmet Erdoğan'ın 2 çocuğu olduğu belirtildi.

"Sürekli 'Sen yakışıklı değilsin' diyordu"

"Sürekli 'Sen yakışıklı değilsin' diyordu"

Mehmet Erdoğan'ın polise verdiği ilk ifadesinde, 'Eşim bana sürekli 'Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim' diyordu. Olay günü de bu konu üzerine tartıştık ve kendisini bıçakladım' dediği öğrenildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
50
27
16
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
o yorum yapılacak

Ah be doktorcum hiçmi sevenin yoktu etrafında da bu toksik beyinli aşağılık kompleksliyi buldun:( Kadının parasını yerim diye evlendi ama aşağılık kompleksin... Devamını Gör

Art Ankara

"Bana 'Yakışıklı Değilsin' Dedi" Sana yok canım!!, cani herifin bulduğu mazerete bak, her geçen gün cinayet için uydurulan mazeretlerin saçmalık düzeyi artıyor.

sensizsinema

En azından senin gibi yalancı bir pislik değilmiş, sen kadını mühendisim diye kandırmışsın ama o gerçek düşüncelerini çatır çatır o çirkin yüzüne söylemiş. Ç... Devamını Gör