Görüş Bildir
Haberler
Doğru Ayakkabı Nasıl Alınır?

etiket Doğru Ayakkabı Nasıl Alınır?

cizme.co
08.11.2014 - 14:24 Son Güncelleme: 09.11.2014 - 13:09

Genelde ayakkabı satın aldıktan sonra zamanla o ayakkabı ayaklarımızı sıkmaya başlar veya vurur. Bu sebeple ayakkabı satın alırken bazı önemli noktalara değinmek gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayakkabı Hangi Saatte Alınır?

Ayakkabı satın almak için en iyi zaman günün geç saatleridir. Yani ayaklarınızın biraz şiş olduğu zamanlardır. Beğendiğiniz bir ayakkabıyı mümkünse çok yürüdükten sonra, ayaklarınızı iyice yorduktan sonra satın alın. En şiş haliyle ayaklarınız, seçtiğiniz ayakkabıyla rahat etmişse doğru bir seçim yapmışsınız demektir.

Günlük Ayakkabı Nasıl Olmalı?

Gün içinde giymek için satın aldığınız ayakkabının ortopedik olmasına dikkat edin. Özellikle ayaklarınızda sık sık deformeler bulunuyorsa, özel tabanlı ortopedik ayakkabıları tercih etmelisiniz.

Topuklu Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Topuklu ayakkabı satın alırken de birçok şeye dikkat edilmelidir. Topukluları da ayaklar şişken denemek ve mümkünse satın almadan önce ayakkabıyla mağaza içinde yürüyüp test etmek gerekiyor. Bir ayakkabının çok güzel olmasından o ayakkabının çok konforlu olduğunu anlayamayız. Sivri topuklular genelde ayakları rahatsız eder veya vurur. Ayaklarınızın vurmaması için de mutlaka ön bölümünün mümkün olduğunca rahat, geniş burunlu ve geniş kalıplı olmalarına dikkat etmelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Numaramız Yoksa Ne Yapacağız?

Beğendiğiniz ayakkabının numarası kalmamışsa, bir büyük veya bir küçük numarasını satın almayın. O anda ayağınıza ayakkabının tam olduğunu her ne kadar düşünseniz de ilerde o ayakkabı muhakkak sizi rahatsız edecek ve vuracaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın