Görüş Bildir
Haberler
Doğal Güzellikleriyle Tanınmış Güney Koreli Kadın Sanatçılar.

Doğal Güzellikleriyle Tanınmış Güney Koreli Kadın Sanatçılar.

Doğal Güzellikleriyle Tanınmış Güney Koreli Kadın Sanatçılar.

Estetik ,Asya ülkelerinde oldukça yaygındır.Özellikle Güney Kore'de lise çağında ki gençler bile estetik yaptırabiliyor.Lakin bazı  kadın idoller ve oyuncular,hiçbir estetik operasyonu geçirmeden,doğal güzellikleri ile oldukça popülerdir.İşte doğal güzellikleriyle tanınmış,kadın sanatçılar ;

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nana

11. Nana

Im Jin-Ah ,1991 doğumlu 25 yaşındadır.After School adlı kız grubu ve alt grup Orange Caramel'ın bir üyesidir.Oyunculuk yapmaktadır. TC Candler'ın her yıl düzenlediği 'Dünya'nın En Güzel 100 Kadını' listesin'de 2015 yılında 1.seçilmiştir.

10. Yura

10. Yura

Gerçek adıyla Kim Ah -Young ,1992 doğumlu 24 yaşındadır.Girl's Day adlı kız grubunun bir üyesidir.Aynı zamanda çeşitli dizilerde rol almıştır.Yüzü dışında fiziği ile de oldukça beğenilir.

9. Sulli

9. Sulli

Gerçek adıyla Choi Jin-Ri ,1994 doğumlu 22 yaşındadır.Aktris ve modeldir.Ayrıca F(x) adlı kız grubunun eski üyesidir.

8. Irene

8. Irene

Gerçek adıyla Bae Joo-Hyun , 1991 doğumlu 25 yaşındadır.Red Velvet adlı kız grubunun bir üyesidir.Geçtiğimiz yıl oyunculuk çıkışını gerçekleştirmiştir.

7. Lee Sung Kyung

7. Lee Sung Kyung

Lee Sung-Kyung 1990 doğumlu ,26 yaşında ; aktris ve modeldir.Boyu 1.76cm olduğundan ,Asya standartlarından çok farklı bir seviyededir.2009 yılında uluslararası Asya Pasifik Super Model Yarışmasında 11. olmuşve Lex Ödülü'nü kazanmıştır.Cheese In The Traps,Doctors ve son olarak Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo dizilerinde yer almıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seolhyun

6. Seolhyun

Kim Seol-Hyun ,1995 doğumlu, 22 yaşındadır.AOA adlı kız grubunun bir üyesidir.Ayrıca oyunculuk ve modellikte yapmaktadır.Düzgün fizik hatları ile de oldukça beğenilmektedir.

5. Hani

Gerçek adıyla Ahn Hee-Yeon ,1992 doğumlu 24 yaşındadır.EXID adlı kız grubunun bir üyesidir.

4. Yoona

4. Yoona

Im Yoo-Na , 1990 doğumlu 26 yaşındadır.Girl's Generation adlı kız grubunun bir üyesidir.Ayrıca aktristir.Doğal güzelliği Asya sınırlarını aşmıştır.Uluslararası fanları ona 'Yoong Aphrodite' lakabını takmıştır.

3. Sandara Park

3. Sandara Park

Sandara Park ,1984 doğumlu 32 yaşındadır.2NE1 adlı kız grubunun üyesiydi.Ayrıca aktrist ve modeldir.'Vampir Idol' olarak bilinir.Çünkü nerdeyse 10 sene önceki haliyle aynıdır.

2. Suzy

2. Suzy

Gerçek adıyla Bae Su -Ji , 1994 doğumlu 22 yaşındadır.Miss A adlı kız grubunun bir üyesidir.Ayrıca oyunculuk yapmaktadır.17 yaşında çıkışını gerçekleştiren sanatçı , Güney Kore halkının gözdesidir.'Ulusun İlk Aşkı' ünvanına sahiptir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jun Jihyun

1. Jun Jihyun

Jun Ji-Hyun , 1981 doğumlu 35 yaşındadır.Aktris ve modeldir.Güney Kore'nin usta oyuncularındandır.Uzun boyu ve yıllardır değişmeyen doğal güzelliğiyle oldukça popülerdir.

Fotoğrafın sol kısmı yaklaşık 10 sene öncesi,sağ taraf ise şuan ki hali.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hani aşkımsın. Ayrıca BlackPink, Suhyun, Lee Hi'de doğal güzel :D