Görüş Bildir
Haberler
doğal Ejderha Kanı reçinesi akne ve sivilceye kesin çözüm

doğal Ejderha Kanı reçinesi akne ve sivilceye kesin çözüm

Halil Aksit
15.02.2014 - 18:40 Son Güncelleme: 09.06.2014 - 00:35

bu yaşta akne olurmu demeyin !

Uzmanların yaptığı açıklamalara göre sivilcelerin 12-15 yaş arasında gelişim çağındaki gençlerde görülüp, 20′li yaşların başlarında geçmesi gerekiyor. Maalesef günümüzde gençlik dönemlerinde yaşanan sivilce ve akne problemleri ileri yaşlardaki kişilerde de görülebiliyor. Ergenlik döneminde akne sorunu yaşamayan kişiler, yetişkinlik dönemlerinde akne problemleriyle karşılaşıyor. Kadınların güzelliğini gölgeleyen bu cilt problemi, psikolojik açıdan da oldukça etkilenmelerine sebep veriyor.

‘CİLDİN KENDİNİ YENİLEME ÖZELLİĞİ AZALIYOR’  

Yetişkinlerde devam eden sivilcelerin önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar “30 ve 40’lı yaşlarda kolajen kaybından dolayı derinin kendini yenileme özelliği azalır. Bu yüzden yetişkinlerde ortaya çıkan sivilce problemlerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak gerekir. Ayrıca kadınların günlük yaşamlarında ciltlerini güzelleştirmek adına yaptığı ağır makyajlar cildin nefes almasını engeller. Cilt nefes alamayınca, daha fazla yağ üretilmesine sebebiyet vererek sivilceler çoğalır. Yanlış sıkım, tırnakla yolma gibi alışkanlıklar da ciltte leke ve izler bırakır.

EJDERHA KANI KOLAJEN ÜRETİMİNİ 4 KAT HIZLANDIRIR VE CİLDİ YENİLER !!!

İleri yaşlarda oluşan sivilcelerin sebebi hormonel değişim de dolabilir. Bu sivilceler genelde yüzün alt yapısında, çene üstü, çene altı ve boyun bölgesinde görülen ağrılı sivilcelerdir ve yağ bezi iltihaplanması olarak adlandırılırlar. Akne oluşumu, ciltte gözeneklerin tıkanması sebebiyle toz ve kirden siyah noktalara dönüşür. Bakteriler kanalların içine sızarak, tıkanmış olan yağ bezinde iltihaba yol açar. Ejderha Kanı’nın anti bakteriyelözelliklerinden dolayı bu iltihabılanmayı önler.

‘CİLT TEMİZLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ’

Sivilce sorunlarıyla karşı karşıya olan kişilerin cilt bakımlarına daha özen göstermeleri gerekir. Cilt uygun ürünlerle günde iki kez temizlenmeli. Özellikle cilt dostu olan ve cilt fonksiyonlarını düzenleyici, yenileyici özelliği bulunan Ejderha Kanı kullanılmalıdır. Ayrıca Ejderha Kanı reçinesinin içerdiği Taspin maddesi yara ve sivilce izlerinin hafiflemesini sağlar.

EJDERHA KANI İLE YOĞUN BİR BAKIM CİLDİ TOPARLIYOR

Dış görüntüyü bozan akne lerin düzelmesinde uygulanacak yoğun bakımla hızlı bir çözüm sağlanabildiğinin belirten uzmanlar “ Akne lere yönelik Ejderha Kanı ile uygulanan yoğun bakımlarla son derece başarılı sonuçlar alınır. Ejderha Kanı reçinesi bakımlarla cildin yağ üretimi azaltılarak, yağ ve nem dengesi düzenlenir. Akne problemleri çözüme kavuşturularak, cilde tazelik ve gençlik kazandırılır” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın