Görüş Bildir
Haberler
Dizilerdeki Hangi İsyankar Karaktersin?

etiket Dizilerdeki Hangi İsyankar Karaktersin?

Karakterinize göre hangi isyankar dizi karakterine daha çok benzediğini görmek istemez miydin? Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu hayatta sana en çok keyif veren şeyi öğrenelim.

2. Hangi dönemde yaşamalıydınız?

3. Hangi tablo estetik anlayışına daha fazla hitap ediyor?

4. Aşağıdaki sloganlardan hangisi seni yansıtıyor?

5. Aşağıdakilerden hangisi sizin için kesinlikle vazgeçilmez?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Akşam olmuş, eve gelmişsin, uzanıp bir film açtın, keyif yapacaksın. Bu hangi yabancı film olurdu?

7. Biraz düşün bakalım, hangisi senin için daha önemli?

8. Son olarak bir dizi repliği seç de testi bitirelim.

Behzat Ç. çıktı!

Behzat Ç. çıktı!

Efsane dizi V Behzat Ç'nin Behzat amiri çıktın! Senin ruhun isyankar. İsyankarlık her bir hücrene işlemiş. Adeta bir maske kullanır gibi İnsanlara gerçek yüzünü göstermiyorsun. Bu da seni gizemli biri yapıyor. Şaka şaka herkes biliyor bu yüzünü. İHem isyankarlık kötü bir şey değil zaten. Hayatında belirlediğin amacı gerçekleştirebilmek için her şeyi yaparsın. Tuttuğunu koparan birisin yani. Kahraman ruhunun yanı sıra deli dolu bir yanın da var. Biraz ying yanga benziyorsun yani. Siyah ve beyaz gibi.

Carl Gallagher çıktı!

Carl Gallagher çıktı!

Efsane dizi Shameless'ın Carl Gallagher'ı çıktın! Senin kalbin özgürlük diye diye atıyor. Senden her şeyini alsınlar ama özgürlüğüne dokunmasınlar. Hür doğdum hür yaşarım kafasındasın yani. Liderlik yönün de gelişmiş ve insanlar seni bu konuda örnek alıyorlar. Tabii Carl gibi bir liderlik yapma da :) Seni sevip saydıkları aşikar. Neşeli tavırların da herkesin seni sevmesinde etken. Astığın astık, kestiğin kestik. Seni de böyle kabul ediyoruz.

Spartacus çıktı!

Spartacus çıktı!

Efsane dizi Spartacus'un başkahramnı çıktın! Senin için özgürlük her zaman birinci plandadır. Hatta sevdiğin insandan bile. Özgürlüğün için, sevdiklerinin kıllarına dahi zarar gelmesin diye her şeyi göze alırsın.  Spartacus gibi akıllı, güçlü ve özgürlüğüne düşkünsün. Çevren seni bir idol olarak görüyor ve kahraman olarak benimsiyor. Çevren için adeta bir umutsun. Kimse seni zincirleyemez.

Arya Stark çıktı!

Arya Stark çıktı!

Efsane dizi Game of Thrones'un Arya'sı çıktın! Seni tek kelimeyle anlat deseler bu ''zeka'' olurdu. Çılgın ruhunun yanında insanlarla iletişimin ve ikna yeteneğin sayesinde her şeyi başarabiliyorsun. Ailen senin için çok önemli. Hatta aile sevgisi senin benliğini oluşturuyor. Onlar için her şeyi yaparsın. Tabii özgürlüğün için de. Bu yolda çok engelle karşılaşsan da hepsini ezip geçeceksin.

Kerpeten Ali çıktı!

Kerpeten Ali çıktı!

Efsane dimizim Ezel'in Kerpeten Ali'si çıktın! Seni tek kelimeyle anlat dediler biz de ''etkileyici'' dedik. Adeta bir endamın yeter durumu. Ailene, kökenlerine sıkı sıkıya bağlısın. Yaptığın hatalar ömür boyu peşini bırakmaz. Böyle de vicdanlısın. Hem herkes hata yapar bu hayatta. Bu yüzden etrafında herkesin kalbinde ayrı bir yerin var. Seversin , sevilirsin. Bu yüzden de değer görürsün. Samimiyetin insanları yanına çekmende çok etkili.

Hayley Marshall çıktı!

Hayley Marshall çıktı!

The Originals dizisinden Hayley Marshall çıktın! Hayatta yalan kadar seni kızdıran bir şey yoktur. Tersin de biraz pistir yani. Temiz kalpli olmanı kullanmaya çalışan insanlar oldu ve olacak. Ama sen artık bu duruma karşı önlemlerini alıyorsun. Seni safça ve çıkarsız seven başının üstünde yeri var. Onun dışındakiler de senden uzak olsun zaten.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
653
237
194
153
50
37
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilara Gallagher

Zaten son soruya `Avukatımı istiyorum ..... diyenler Carl Gallagher çıkacağını bilir.Efsane biz karakter.

Derin Ege O.

Chanyeol gördüm, Gallagher gördüm yahu nasıl bir mutluyum :') Ne kadar bir ben :')

Azazil

Carl Gallagher çıktı! Efsane dizi Shameless'ın Carl Gallagher'ı çıktın! Senin kalbin özgürlük diye diye atıyor. Senden her şeyini alsınlar ama özgürlüğüne do... Devamını Gör

Göktan Ünal

ARYA!Maisie Williams çıktı! en sevsiğüm karakter. ama ben erkeğim lan!