Görüş Bildir
Haberler
TV
Dizilerde Aslında En Kaliteli Karakterlerin Başrol Karakteri Olmadığına Kanıt 7 Karakter

Dizilerde Aslında En Kaliteli Karakterlerin Başrol Karakteri Olmadığına Kanıt 7 Karakter

M. E. Yılmaz
09.08.2015 - 12:42

Pek çoğumuz ana karakteri itici veya kalitesiz buluruz bazı dizilerde; hep ikinci karaktere veya yan karakterlere takılır kalırız. Eğer sizler de dizileri böyle izliyorsanız, bu liste tam size göre! Not: Spoiler içerir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Malcolm Merlyn (Arrow)

7. Malcolm Merlyn (Arrow)

Sevin veya sevmeyin bu adam özellikle 3. sezona damga vurmuş bir isim. Gerek dövüş becerileri, gerek Oliver ile yaptığı o unutulmaz anlaşma ve gerekse kendi öz kızının kendisine ''You sick son of a bitch!'' demesini sırıtarak karşılaması ile bu adam kaliteli bir karakter. Ayrıca koskoca bir bölgeyi yıkıp geçmesinin nedeni bile sevdiği kadının intikamı olan bu adamdan nefret etmeyin. Sonuçta kaliteli demek sütten çıkmış ak kaşık demek değil. Tek kusuru Sara konusu, onu da Malcolm öldürmedi sonuçta :)

6. Rollo (Vikings)

6. Rollo (Vikings)

Saçı, sakalı, özellikle de o çift elli baltası ile tam bir savaşçıdır Rollo. Ragnar ile bir ara bir anlaşmazlık yaşamış olsa da sonradan öpüşmüş, barışmışlardır ve Viking güç birliğinin korunması adına önemli bir adım atılmıştır. Ragnar'ın garip saç stilleri karşısında hep kendi imajını koruyabilmiş ve benliğini kaybetmemiştir. Ancak onun kaliteli bir karakter olduğu, ilk sezonda Ragnar için gördüğü işkenceler ile tescillenmiştir.

5. Sgt. James Doakes (Dexter)

5. Sgt. James Doakes (Dexter)

Her ne kadar Dex çok kaliteli bir karakter olsa da, Doakes'un yeri bir başka idi. Dexter'a karşı duyduğu şüphe, ana karakterimize zorlu anlar yaşatsa da; Doakes'un ölümü onu üzdü şüphesiz. Bu sebepledir ki, Dexter ta Paris'e gidip Çavuş'un intikamını aldı. Onunla ilgili en unutulmaz sahne ise hiç şüphesiz ''Surprise motherfucker!'' sahnesidir. Her zaman kalbimizdesin James!

4. Berta (Two and a Half Men)

4. Berta (Two and a Half Men)

Emektar ablamız Berta, kuşkusuz zaten renkli olan diziyi rengarenk hale getiren ve dizinin en başından son sezona kadar hepimizi kahkahaya boğan bir karakter. Gerek Alan hakkında yaptığı espriler, ve gerekse yukarı çıkıp kafayı bulmalarla komedinin kalitesi olmuştur Berta.

3. Tommy Egan (Power)

3. Tommy Egan (Power)

Belki bu diziye henüz başlamamış olabilirsiniz ama şu kadarını söyleyeyim; bu listedeki en kalite kokan adamdır Tommy Egan, nam-ı diğer Eminem. O kadar siyahi kardeşimizin içinde tek beyaz o, ayrıca gençken Rap ile de uğraşmış; o yüzden Eminem denmesi gayet normal bir kere. Onu kalite yapansa elbette beyaz olması değil. Ghost ile birlikte yönettiği uyuşturucu ağının risk alan patronu o. Ghost ise sadece sevişip duran bir zampara :) Suikast, darp, toplantı... Bu işleri yapan hep Tommy olmasına rağmen övgüyü alan Ghost. Eminem'in kalitesi burada ortaya çıkıyor; o çocukluk arkadaşı Ghost'a hiç sırt çevirmedi. Sadık bir arkadaş. Ancak son sezonda biricik aşkı Holly onu Federaller'e ispiyonladı ve adamımızın başı dertte :( Umarız gelecek sezonu hapiste geçirmezsin Tommy. Not: Yumrukları epey serttir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Ser Barristan Selmy (Game of Thrones)

2. Ser Barristan Selmy (Game of Thrones)

Karşınızda 7 Krallık'ın en büyük şövalyesi; Ser Barristan. Aslında pek bir açıklamaya gerek yok sanıyorum, tanımıyorsanız ayıp. Onuru, üstün savaş becerileri, sadakati ve tecrübesi ile bütün Game of Thrones severlerin gönlüne taht kurmuş bir şahsiyet. Hele bir de kitapları okuduysanız taparsınız bu adama; ancak ne yazık ki dizide basit gösterilen bir karakterdi Barristan Selmy. Çok da kolay harcadılar bu savaşçı adamı. Yazıklar olsun!

1. John Casey (Chuck)

1. John Casey (Chuck)

Chuck izlediyseniz, birinci sırada neden bu adamın olduğunu zaten biliyorsunuzdur. John Casey dizideki gerçek adı değil elbette. O bir NSA ajanı, eski bir asker. Gerçek kimliğini sadece NSA'in başındaki o çatlak kadın biliyordur. Tam bir görev adamı ve işine duygularını katmayan bir şahsiyet. Sinirlendiğinde çıkardığı o hırıltıyı unutanınız yoktur elbet; ve sinirlenince daha güçlü oluyor resmen :) Dizinin ilk birkaç bölümünde pek ısınamayabilirsiniz ama emin olun bu adamı çok seveceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0