Görüş Bildir
Haberler
Dizi Aşıkları Buraya! Tek Gecede Tüm Bölümlerini Bitireceğiniz Netflix’te Yer Alan 30 Dizi

Dizi Aşıkları Buraya! Tek Gecede Tüm Bölümlerini Bitireceğiniz Netflix’te Yer Alan 30 Dizi

Ayça
07.10.2020 - 13:43

Dizi puanları IMDb.com'dan ve dizi yorumları ise Beyazperde.com'dan alınmıştır.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/laurengarafa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 'Emily in Paris'

1. 'Emily in Paris'

IMDb: 7.5

Konusu: Emily, Şikago’da yaşayan genç bir kadındır. Pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu teklifi geri çevirmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Yeni bir hayata başlayan Emily, bir yandan yeni işine adapte olmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışır.

2. 'Ratched'

2. 'Ratched'

IMDb: 7.4

Konusu: Ratched, akıl hastanesinde hemşirelik yapan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. İş arayışında olan Mildred, bunun için bir psikiyatri hastanesine başvurur. Hastanede, insan zihni ile ilgili rahatsız edici deneyler yapılmaktadır. Kendisini mükemmel bir şekilde gösteren Mildred, bir hemşirede aranması gereken tüm özelliklere sahip olduğunu belirtir. İşe kabul edilmesinin ardından Mildred, zamanla zihinsel sağlık sistemine ve içindeki kişilere sızmaya başlar. Çok geçmeden Mildred'ın güzel görünüşünün ardında yatan korkunç gerçekler ortaya çıkar.

3. 'The Duchess'

3. 'The Duchess'

IMDb: 6.8

Konusu: Bekâr anne Katherine, aynı anda kariyerini, ergen kızını ve erkek arkadaşıyla ilişkisini idare etmeye çalışırken bir yandan da eski sevgilisinden hamile kalmayı düşünür. Katherine, eski sevgilisiyle (mahvolmuş bir orkestra şefi) ikinci bir çocuğu olmasını tartışır. Tek sorun? Ona tahammül edemez, bu da bazı garip olaylara yol açar. Düşünün: Gilmore Girls, Fleabag ile tanışır. Bekar bir anne, başka bir çocuğu olması gerekip gerekmediğini merak ederken Londra’da kızını büyütmeye çalışır.

4. 'Julie and the Phantoms'

4. 'Julie and the Phantoms'

IMDb:8.3

Konusu: Annesinin ölümüyle birlikte müzikle arasının soğuyan bir kızın hayalet gibi karşısına çıkan 3 erkekle birlikte grup kurarak müzik yapmaya devam etmesini konu alıyor.

5. 'New Girl'

5. 'New Girl'

IMDb: 7.7

Konusu: Kadın-erkek ilişkileri üzerine bir sit-kom. Sevgilisinden yeni ayrılan Jess, üç erkekle birlikte aynı eve taşınmak zorunda kalır. İnsan ilişkilerinde pek başarılı olamayan Jess, evde geçirdiği süre içerisinde hem kendini geliştirme fırsatı bulacak hem de erkeklerin dünyasını yakından tanıyacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 'Cobra Kai'

6. 'Cobra Kai'

IMDb: 8.7

Konusu: Cobra Kai’de, 1984 yılında gerçekleşen All Valley Karate Turnuvası'nda yaşananların otuz yıl sonrası anlatılıyor. İki dövüşçü de yıllar içerisinde olgunlaşmış ve farklı hayatlar sürmüştür. Zor zamanlardan geçen Johnny Lawrence, geçmişteki günlerine geri dönebilmek için dövüş okulu Cobra Kai’yi yeniden açar ve yeni öğrencilerini eğitmeye başlar. Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso arasındaki rekabet ise yeniden kızışacaktır. Ralph Macchio ve William Zabka’nın başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca , Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler, Mary Mouser ve Ed Asner gibi isimler yer alıyor.

7. 'Lucifer'

7. 'Lucifer'

IMDb: 8.2

Konusu: “Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.

8. 'I Am Not Okay With This'

8. 'I Am Not Okay With This'

IMDb: 7.6

Konusu: Telekinetik güçlere sahip olan bir gencin yaşamına odaklanıyor. 15 yaşında Sydney, telekinetik güçlere sahip olan bir gençtir. Lise öğrencisi olan Sydney, bir yandan yeni yeni ortaya çıkan güçlerini keşfetmeye çalışırken bir yandan da hayatını yoluna koymak için çabalar. Lise hayatının, alevli ilişkilerin ve cinselliğin zorlu yollarında ilerleyen Sydney, bu süreçte birbirinden farklı maceralara sürüklenir.

9. 'The Society'

9. 'The Society'

IMDb: 7.1

Konusu: 'The Society', gizemli bir şekilde zengin New England kasabasına tıpa tıp benzeyen başka bir yere gönderilen bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Gençler, yaşadıkları kasabanın benzeri olan bu yerde ailelere dair hiçbir ize rastlamaz. Başlarına gelenlere anlam vermeye çalışan gençler eve ve ailelerinin yanına dönmenin yolunu arar. Ancak her şeyden önemlisi öncelikle hayatta kalmanın yolunu bulmaları gerekir. Nobel Edebiyat Ödüllü İngiliz romancı ve şair William Golding'in imzasını taşıyan 'Sineklerin Tanrısı' romanından esinlenilen dizi Chris Keyser ve Marc Webb'in imzasını taşıyor.

10. 'Teenage Bounty Hunters'

10. 'Teenage Bounty Hunters'

IMDb: 7.7

Konusu: 16 yaşındaki ikiz kız kardeşler Sterling ve Blair tecrübeli bir kelle avcısı ile ekip olduktan sonra kanundan kaçan suçluların peşine düşer. Bu “kötü adamları” yakalayıp başlarına konulan ödülü aldıkları kelle avcısı hayatını yaşarken sosyal hayatlarını da bir o kadar yaşamaya devam ederler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 'The Umbrella Academy'

11. 'The Umbrella Academy'

IMDb: 8.0

Konusu: Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar.

12. 'Get Even'

12. 'Get Even'

IMDb: 6.2

Konusu: Özel bir okulda eğitim gören dört sınıf arkadaşı, iyi bir planlama gerektiren bir intikam eylemini harekete geçirme kararı alır. Bu plan oldukça gizli tutulmalıdır. Okuldaki eşitsizliğin ortaya çıkarabilmenin yolu kusursuz plandan geçecektir. Ancak ortaya çıkan engeller nedeniyle dört arkadaş planı uygulamakta zorluk yaşayacaktır.

13. 'Selling Sunset'

13. 'Selling Sunset'

IMDb: 6.2

Konusu: Dizi ilk kez 21 Mart 2019’da sekiz bölümle yayınlandı. Los Angeles‘taki üst düzey konut mülklerinin, Oppenheim Group‘un emlak komisyonculuğu firması tarafından pazarlanmasını konu alıyor. Dizi, bir grup emlakçının kişisel ve profesyonel yaşamları arasında geçiyor. 22 Mayıs 2020’de, 8 bölümden oluşan ikinci sezon gösterime girdi. Dizi, 7 Ağustos 2020’de Netflix’teki prömiyeri nedeniyle 3. sezon için yenilendi. Türkiye’den ünlü iş adamı Adnan Şen, Beverly Hills’teki evini 75 milyon dolara satışa çıkararak, dizinin 2. sezonunda yer alıyor.

14. 'Sex Education'

14. 'Sex Education'

IMDb: 8.3

Konusu: Oldukça içine kapanık bir çocuk olan Otis, okulun ezik denilen tiplerindendir. Seks terapisti olan anne ve babası sayesinde seks konusunda oldukça bilgili olan Otis, bu bilgiyi okulun sıra dışı kızı Maeve'in teklifi ile değerlendirmeye başlar. O artık, liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir. Peki ya Otis'in sorunlarını kim çözecek?

15. 'Dead to Me'

15. 'Dead to Me'

IMDb: 8.0 

Konusu: Dead to Me, Jen adındaki genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Tuhaf bir mizah anlayışına ve öfke sorunlarına sahip bir kadın olan Jen, genç yaşında dul kalan bir kadındır. Jen’in kocası cinayete kurban gitmiştir. Kocasının acısını atlatamayan Jen’in hayatı kendisinden tamamen farklı bir karaktere sahip olan özgür ruhlu bir kadın olan bir kadın ile tanıştığında bambaşka bir hal alır. İkisi arasında güçlü bir arkadaşlık filizlendiğinde Jen’in yaşamında köklü değişiklikler meydana gelir. Liz Feldman, Will Ferrell ve Adam McKay’in imzasını taşıyan Dead to Me’nin başrolünde Bad Moms ve Anchorman serilerinden tanıdığımız Christina Applegate yer alıyor. Kara komedi türündeki on bölümden oluşan dizinini senaryosunu showrunner koltuğundaki Liz Feldman kaleme alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. 'Never Have I Ever'

16. 'Never Have I Ever'

IMDb: 7.9

Konusu: Never Have I Ever, ergenlikten yetişkinliğe geçen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Hindistan göçmeni Amerikalı genç bir kız olan Devi, başarılı bir lise ikinci sınıf öğrencisidir. Öfkesine bir türlü hakim olamayan Devi, bu yüzden kendisini sıkıntılı durumlar içinde bulur.

17. 'Down to Earth with Zac Efron'

17. 'Down to Earth with Zac Efron'

IMDb: 8.1

Konusu: 'Down to Earth: With Zac Efron' isimli bu yapım, adından da anlaşılacağı gibi Amerikalı oyuncu Zac Efron’ın, sağlıklı yaşam uzmanı olarak tanınan Darin Olien’le birlikte sağlıklı ve sürdürülebilir olarak benimsenen yaşam biçimlerini arayışlarını amaç edinerek dünyayı gezmelerini konu edinmektedir.

18. 'Crazy Ex-Girlfriend'

18. 'Crazy Ex-Girlfriend'

IMDb: 7.8

Konusu: Rebecca Bloom isimli hafif çatlak bir kadının işini ve evini bırakıp gerçek aşkı bulmaya çalışmasının hikayesini anlatan Crazy Ex-Girlfriend'ün başrolünü Rachel Bloom üstleniyor.

19. 'I'm Sorry'

19. 'I'm Sorry'

IMDb: 7.9

Konusu: Özgüveni yüksek bir kadın olan Andrea komedi yazarlığı yaparak geçimini sağlamaktadır. Eşi ve ailesi üzerindeki sorumluluğunun yanı sıra Andrea ipe sapa gelmez tavırları ve ahlaki çöküntüleriyle farklı bir kişiliğe sahiptir. Çevresindeki olaylara karşı Andrea nasıl hareket edecektir?

20. 'Imposters'

20. 'Imposters'

IMDb: 7.8

Konusu: Imposters, güzel bir kadın tarafından dolandırılan üç adamın hikayesini anlatıyor. Maddie güzel bir kadın olduğu kadar oldukça da tehlikeli biridir. Güzelliğinin ve çekiciliğinin farkında olan Maddie bu durumu farklı amaçlarda kullanmaya başlar. Güzelliği ile erkekleri etkileyip onların kalbini çalan Maddie, avlarının paralarını ele geçirdikten sonra sırra kadem basar. Bu yolla kendisine rahat bir yaşam kurmuştur. Fakat peşine düşen 3 erkek tüm planlarını bozar. Maddie tarafından dolandırılan üç kurban bir araya gelerek genç kadını aramaya koyulur. Fakat o bu sırada yeni hedefinin peşindedir. İntikam almak için iş birliği yapan üç adam bu süreçte aşık oldukları kadına duydukları hisleri ve kendi aralarındaki ilişkiyi gözden geçirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. 'Elite'

21. 'Elite'

IMDb:7.6

Konusu: Elite, ülkenin en seçkin okuluna gitmeye hak kazanan işçi sınıfından üç gencin hikayesini konu ediyor. Las Encinas, İspanya’nın en seçkin okullarından biridir. Ülkede yaşanan bir deprem pek çok okulun yıkılmasına neden olur. Açıkta kalan çocuklar bölgedeki diğer okullara dağıtılmaya başlayınca, işçi sınıfı ailelerden gelen üç çocuk da Las Encinas’a kabul edilir. Gençler başlarda bu durumu büyük bir şans olarak görür. Ancak çok geçmeden yanıldıklarını anlarlar. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan üç genç ile her şeye sahip olan okulun zengin öğrencileri arasında büyük bir çatışma başlar. Sınıf arkadaşlarından birinin ölü bulunması ise ortamı iyice karıştırır. Polis tüm öğrencileri sorgudan geçirir. Peki suçlu ya da suçlular kimdir?

22. 'Cable Girls'

22. 'Cable Girls'

IMDb: 7.6

Konusu: Alba Romero hırsızlık ve dolandırıcılıktan sabıkalı bir kadındır. Alımlı görünümü sayesinde birçok zengini dolandırmayı başarmıştır. Manipülasyon konusunda giderek usta bir hal almıştır. Ancak bir gün karıştığı bir cinayet yüzünden başı belaya girer. Kendisini sorgulayan polis memurunun ise Alba’ya bir teklifi vardır. Polis Alba’dan, İspanya’da yükselmeye başlayan bir telefon şirketine çalışan olarak girmesini ve ardından bina içindeki kasada bulunan yüklü miktardaki parayı çalmasını ister. Alba’nın fazla seçeneği yoktur. Ya parayı çalacak ya da cinayet suçlamasıyla idama mahkum edilecektir.

23. 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

23. 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

IMDb: 7.6

Konusu: Genç bir kadın olan Kimmy, hayallerindeki adamla evlenmek üzeredir. Rüya gibi bir düğün ile evlenmeyi planlayan Kimmy’nin bu süreçte yapması gereken çok iş vardır. Ancak öncelikle kendisinin de uzun bir süre dünyadan kopuk bir şekilde yaşamasına neden olan Rahip’in şeytani planını engellemesi gerekir. Rahip’in başka kızları da kaçırdığını öğrenen Kimmy, kızları bulmak için harekete geçer. Kimmy, kızları bulup düğününe yetişmeyi başarabilecek midir?

24. 'The Vampire Diaries'

24. 'The Vampire Diaries'

IMDb: 7.7

Konusu: Bu kasabada her şey olabilir. Ölüp ölüp dirilebilir, bir vampir olabilir, bir cadının büyüsüne maruz kalabilir, hatta kurt adamlara kendinizi kaptırabilirsiniz. Çünkü burası Mystic Falls. Kısa bir süre önce ailesini kaybeden Elena ve kardeşi teyzeleri ile yaşamaya başlarlar. Ama işler sanıldığı kadar sakin ilerlemeyecektir. Stefan'ın kasabaya dönmesiyle başlayan olaylar zinciri, gün geçtikçe gizemin ve aksiyonun dozunu arttırarak devam eder.

L.J. Smith tarafından kaleme alınan seride; iyi ve kötünün birbirleriyle olan savaşı iki kardeş vampir Damon ve Stefan arasında yaşanırken, ikisinin arasında kalan Elena dengeleri korumayı başarabilecek mi?

25. 'The Originals'

25. 'The Originals'

IMDb: 8.2

Konusu: Dizi, Klaus Mikaelson ve ailesinin 1919 yılından beri ilk kez New Orleans’a geri dönmesi ile başlar. Kuruluşunda var oldukları bu şehirden ve kindar babalarından kaçmak zorunda kalmışlardı. Onların yokluğunda şehrin yönetimi Marcel’e geçmiştir. Klaus, Marcel’i alt ederek bir zamanlar sahip oldukları şehri geri almayı kafasına koymuştur. Bunu yaparken vampirler, kurt adamlar ve cadılar arasında çıkması muhtemel bir savaşı da önlemek durumundadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. 'Legacies'

26. 'Legacies'

IMDb:7.5

Konusu: Legacies, bir okulda eğitim gören genç vampirler, cadılar ve kurt adamların hikayesini konu ediyor. Salvatore Okulu’nun yeni öğrencileri arasında Klaus ve Hayley’in 17 yaşındaki kızı Hope Mikaelson ve Alaric Saltzman’ın ikizleri Lizzie ile Josie Saltzman da vardır. Gençlerin hepsi, içlerinde ortaya çıkmaya hazır bulunan kötü dürtüler barındırmaktadır. Öğrencilerin arasında bulunun cadılar, vampirler ve kurt adamlar, içlerindeki kötü dürtülere yenik mi düşecek yoksa olmak istedikleri kahramanlara mı dönüşecektir.

27. 'Outer Banks'

27. 'Outer Banks'

IMDb: 7.6

Konusu: John B, zenginler ve fakirler arasında bölünmüş bir adada yaşayan bir gençtir. Garsonluk yapıp, tekne kiralayarak günlerini geçiren John B ve üç arkadaşı, birlikte güzel vakit geçirmek için ellerinden geleni yapar. Bir gün mavi sularda gezerken batık bir tekne bulan John B, bunun yıllardır kayıp olan babası ile bağlantılı olabileceğinden şüphelenir. Babasının ortadan kaybolmasıyla ilgili olan efsanevi hazineyi bulmaya karar veren John B, üç arkadaşı ile birlikte harekete geçer.

28. 'The Baby-Sitters Club'

28. 'The Baby-Sitters Club'

IMDb. 7.4

Konusu: The Baby-Sisters Club, bakıcılık işi kuran bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Yakın arkadaş olan Kristy Thomas, Mary Anne Spier, Claudia Kishi, Stacey McGill ve Dawn Schafer, kendi bebek bakım hizmeti şirketini kurar. Girişimci kadınlar, bu yeni işlerinde beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalır. Bir işletme yürütmenin zorluklarıyla baş etmeye çalışan beş kadın, aynı zamanda kendi hayatlarındaki sorunların üstesinden gelmeye çalışır.

29. 'Wynonna Earp'

29. 'Wynonna Earp'

IMDb: 7.4

Konusu: Purgatory kasabası iblisler tarafından istila edilmektedir. Herkesin ismini mutlaka bildiği, bir efsane haline gelmiş avcı Wyatt Earp’ün torunu Wynonna kasabasına geri döner. Yaklaşık üç yıl kasabasından uzak kalan Wynonna, aslında doğduğu yere sadece iblislerle mücadele etmek amacıyla gelmez. Amcası Curtis’in cenaze törenine katılacaktır.

İblislerin Purgatory’yi istilasında onları durdurabilecek tek kişi Wynonna olacaktır. Büyükbabası Wyatt’ın varisi olan Wyn, iblisleri cehenneme geri yollayabilmek için özel bir silahı kullanacaktır.

30. 'Schitt's Creek'

30. 'Schitt's Creek'

IMDb: 8.4

Konusu: Schitt's Creek, bir anda tüm varlıklarını kaybeden zengin bir ailenin hayatına odaklanıyor. Rose ailesi, ülkenin en popüler video kiralama şirketinin sahibidir. Lüks içinde yaşayan aile, hayatta istedikleri her şeye sahiptir. Ancak şirketin ortağı vergileri ödemeyip ortadan kaybolduğunda, ailenin hayatı altüst olur. Devlet, Rose ailesinin sahip olduğu her şeye el koyduğunda, aile kendilerini bir anda sokakta bulur. Ellerinde tek kalan şey ise Schitt's Creek adındaki bir kasabadır. Hayatlarına burada sıfırdan başlamak zorunda kalan aile, yeniden eski hayatlarına kavuşabilmek için kasabayı cazibeli bir hale getirmeye çalışır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
19
8
6
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?