Görüş Bildir
Haberler
Dişi Aslan, Erteleme Maçını Kazandı!

Dişi Aslan, Erteleme Maçını Kazandı!

Fatih
05.02.2014 - 20:23

Dişi Aslan, Erteleme Maçını Kazandı!

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde erteleme karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray Daikin Bursa Cengiz Göllü Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde erteleme karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray Daikin BursaCengiz Göllü Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Her iki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği mücadele çekişmeye sahne oldu. Galatasaray Daikin tecrübesi ve etkili oyuncularıyla maçı 3-1 kazanmayı başardı.

İlk sete Bursa Büyükşehir Belediyespor etkili hücum ve servislerle başladı ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Bursa ekibinin servis hatalarını değerlendiren Galatasaray Daikin Saori'nin servisleriyle farkı kapadı: 9-7 İkinci teknik molaya yeşil beyazlılar 16-14 önde girmeyi başardı. Setin son bölümünde savunmada ve hücumda hata yapmayan Bursa temsilcisi seti 25-20 kazandı.

İkinci sete iyi başlayan Galatasaray oldu ve Neriman'ın etkili hücumlarıyla ilk teknik molaya 6 sayılık üstünlükle 2-8 önde girdi. Bursa ekibi farkı kapatma çabaları sonuç suz kaldı. Farkı koruyan (7-13) Galatasaray, ikinci teknik molaya da 9-16 önde girdi. Farkı giderek aşan (9-20) Cim Bom Neriman'ın etkili smaçlarıyla seti 10-25 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla geçti. Galatasaray Daikin Rabadzhieva ve Neriman'ın etkili smaçları ve servisleriyle ilk teknik molaya 4-8,ikinci teknik moyala da 8-16 önde girdi. Saori'nin etkili servisleriyle fark giderek açılmaya başladı: 8-20. Mia Jergkov'un etkili servisleriyle skor 13-21 oldu. Galatasaray Daikin seti 15-25 kazanarak 2-1 öne geçti.

Dördüncü sette üstünlük yine etkili servislerle Galatasaray Daikin'in oldu. Savunmada hatalar üst üste gelince Bursa Büyükşehir farkı eritti ve ilk teknik molaya da 8-7 önde girdi. Karşılıklı sayıların ardından Cim Bom iki sayılık (12-14)avantaj yakaladı ve ikinci teknik molaya 14-16 önde girdi. Büyükşehir farkı erittikten sonra karşılıklı sayılar vardı. (20-21) Son bölüm müthiş heyecana sahne oldu. Galatasaray Daikin Saori'nin etkili hücumuyla seti 23-25, maçı ise 3-1 kazandı.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/voleybol/bayanl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın