Görüş Bildir
Haberler
Dirk Kuyt Trabzonspor Maçı Öncesi Konuştu: Bizler Yenilmeziz!

Dirk Kuyt Trabzonspor Maçı Öncesi Konuştu: Bizler Yenilmeziz!

Batuhan
05.02.2015 - 16:21

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, camia olarak başarıya kilitlendiklerini söyledi.

FBTV'ye açıklamalarda bulunan Kuyt, Spor Toto Süper Lig'de 7 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor ile yapacakları karşılaşma için taraftarlardan destek istedi. Ligin son aşamasının başladığını belirten Hollandalı oyuncu, herkesin kalan maçları kazanmanın öneminin farkında olduğunu belirterek, 'Bizler; taraftarlarımız, hocalarımız ve takımımızla birlikte tüm takım olarak yenilmeziz' ifadesini kullandı.

Lig maçlarında uzun zamandır Kadıköy'de yenilgi görmediklerini hatırlatan Kuyt, bunun sadece teknik heyet ve oyuncular sayesinde olmadığını, taraftarların da önemli rolünün olduğunu kaydetti. Elde ettikleri galibiyetlerin kolay olmadığını vurgulayan tecrübeli futbolcu, son dönemde taraftarları statlarında göremediklerinden yakınarak, 'Taraftarlarımıza mesajım, hep birlikte maçlara gelsinler. Şu anda stadımızın tekrar dolu olacağı günleri iple çekiyorum. Bu günlerin geleceğine de son derece eminim' şeklinde görüşlerini aktardı.

Süper Lig'in ikinci bölümünde iki deplasman galibiyetini geride bıraktıklarını kaydeden Kuyt, 'Şimdi Trabzonspor karşılaşması bizi bekliyor. Karşımızda tekrar çok güçlü bir rakip bulacağımızı biliyoruz. Son derece önemli ve zor bir takıma karşı oynayacağımız bir karşılaşma olacak. Üst üste 7 galibiyet aldık ve 8'incisi için çok açız' değerlendirmesinde bulundu. Dirk Kuyt, Trabzonspor maçı öncesi herhangi bir sakatlığının bulunmadığını ve maça hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0