Görüş Bildir
Haberler
Dink'in Katili Samast'ın Emniyetteki Görüntüleri: 'Aslanım Benim, Aferin Ogün!'

Dink'in Katili Samast'ın Emniyetteki Görüntüleri: 'Aslanım Benim, Aferin Ogün!'

Hrant Dink suikastinden 9 yıl sonra olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Son görüntüler, tetikçi Ogün Samast’ın, yakalandıktan sonra götürüldüğü Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin çay ocağında yaşananları gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in ölümüyle ilgili yeni bilgi ve görüntüler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Haber kanalı 24, Hrant Dink suikastiyle ilgili çarpıcı görüntülere ulaştı. 9 yıldır gizlenen ve 24 haber merkezinin ulaştığı görüntülerde, tetikçi Ogün Samast’ın, yakalandıktan sonra götürüldüğü Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin çay ocağında yaşananlar yer alıyor.

Dink'in vurulma anını izletiyorlar

Tetikçi Samast, Samsun Terörle Mücadele'de bir kahraman gibi ağırlanıyor. Yanındaki kişiler, Samast'ın 'güzel bir poz' vermesini istiyor. Bu sırada Samast'ın yanındaki jandarma görevlisine bir telefon geliyor. Telefona cevap veren görevli 'Ramazan Abi olabilir mi?' diyor. Aynı kişiler, Samast'a bir video izletiyor.

Samast, olay anını 'Gittim, bekledim kapısının önünde. 2-3 gün pusuya yattım, çıkardım silahımı, vurdum' diyerek anlatıyor. 

Poz veren polisler ihraç edildi

Samast'la birlikte poz veren iki polis şefi, terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında önce açığa alındı, ardından meslekten ihraç edildi.

Daha önce de sivil giyimli rütbeli askerlerin cinayet günü keşif yaptığı görüntüler ortaya çıkmıştı

Sanık subayların keşfi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceki günlerde ise A Haber, cinayetin işlendiği güne ait görüntülere ulaşmıştı. 

Görüntülerde, Dink'in öldürülmesinin öncesinde bölgede sivil giyimli rütbeli askerlerin keşif yaptığı görülüyor. Çünkü subaylar cinayetin işlendiği yerde keşif yaparken güvenlik kameralarına takılıyor.

Dink suikasti soruşturması devam ediyor.

24 ve CNN Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
197
77
30
23
21
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şarköylü metalci

Oğlum yıllardır bas bas bağırdık bunların hepsi kansız orospu çocuklarıdır diye.. Suçsuz bi insanı kalleşçe arkasından vurarak öldürdüler.. Akplisi de mhplis... Devamını Gör

Eda Korkmaz

evet ya halk bile alkış tuttu hrant öldü diye...inşallah onlarda tutuklanır..

gwn

''insan olmadan'' türk olmaya , kürt olmaya, laz çerkez ermeni olmaya kalkıyorsunuz ondan bu çöpleşmiş at gözlüklü beyinler. senın asil diye bahsettiğin kan ... Devamını Gör

atakan ersan

Berkin, Hrant, Roboski'dekiler ve niceleri. Katilleri tanıyoruz.

Pasif Kullanıcı

Hrant ile Berkin teröristini nasıl aynı kefeye koyarsın sen ? Ben hiç bir yerde görmedim ki Hrant polise taş atsın. Ayrıca Roboskide ölenlerde kaçakcıydı. Se... Devamını Gör