Görüş Bildir
Haberler
Dilmen'den Çarpıcı Yorum!

Dilmen'den Çarpıcı Yorum!

Fatih
12.04.2014 - 21:49

Dilmen'den Çarpıcı Yorum!

Sivasspor - Galatasaray maçı sonrası yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray’ın Sivasspor’a deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, çarpıcı açıklamlarda bulundu.

Dilmen’İn Yüzde Yüz Futbol adlı programda yaptığı değerlendirmeler şöyle;

“Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nden elendi, kupadan dezavantajlı, ligde de sadece Fenerbahçe galibiyetiyle taraftarını sevindirdi. Şampiyonluktan matematiskel olarak kopmamış görünse de ben tecrübeme dayanarakikinci yarının başından beri Fenerbahçe’nin bu yarışı bırakmayacağını, Galatasaray’ın 1 ileri 1 geri gideceğini söylemiştim.

Lig bitsin isteyen bir Galatasaray var. Takım demoralize olmuş artık. Biz de bu havayı geçmişte yaşamıştık. Galatasaray’ın bu kadrosu şampiyonluk yarışında olabilecek bir kadro değil. İkinciliğin çok önemli olduğu bir ligde Galatasaray ligi kafasında bitirmiş. Fenerbahçe Pazar günü 1-0, haftaya 1-0 kazansa şampiyonluk turu atacak.

2013/14 sezonu Galatasaray için kötü geçti. Hem teknik direktörlük değişikliği hem de diğer nedenler. Ancak Galatasaray’ın ara transfer döneminde o kadar yatırım yaptı. Bu oyunculardan Telles dışında hanigisi ilk 11 oynar. Şimdi Galatasaray yeni sezon için nasıl transfer yapacak? Bir sene şampiyon olmasa ne olur? Büyüklüğünden hiç bir şey kaybetmez. Galatasaray’ın bu yılı değil geleceği tehlikeli.

Fatih Terim’den sonra Florya’da bir çok isim duyduk. Şükrü Ergün, Bülent Tulun, Sedat Doğan’ı duyduk Başkan var. Roberto Mancini var. Bu planlamaları kim yapıyor? Roberto Mancini’nin gelmesi hatadır ya da değildir tartışmıyorum. Fatih Terim’in ayrılığında bir zemin hazırlandığını da görmüştük.

İnanın oyuncular lig bitsin diye dua ediyordur. Hepimiz insanız. Selçuk’un yaşadığı şeyi bende yaşadım. Çıkıyorsunuz sahaya insanlar sürekli küfür ediyor. Duygu patlaması yaşaması normal. Ama siz ayağım ağrıyor diye Sivas’a gitmiyorsanız ve daha değerli oluyorsanız burada problem var. Drogba’nın istediği zaman oynaması diye bir şey olamaz.

Fatih Terim olsaydı bunların hiçbirisi olmazdı. Geçen sezon Ronaldo ile gol krallığına giden Burak bu sene ne durumda? Aradan 10 sene geçmedi, 1 sene geçti. Galatasaray, Fatih Hoca ile de çok maç kaybetti ama hiç bir zaman vazgeçmedi, işin ciddiyetinden vazgeçmedi. Galatasaraylılar maçlardan önce ilk 11′i tartışmıyordu, belliydi zaten ilk 11 ama şimdi kim oynayacak bilmiyoruz.”

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/12/dilmend...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın