Görüş Bildir
Haberler
Dilmen: "Caner'in Sözleşmesinin..."

Dilmen: "Caner'in Sözleşmesinin..."

Fatih
04.05.2014 - 22:05

Dilmen: "Caner'in Sözleşmesinin..."

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

'Öncelikle Balıkesirspor'u yıllar sonra yeniden lige geldiği için kutlarız. Çıkışları da enteresan; devamlı yükselerek geldiler. Teknik direktörlerini de kutlamak lazım.

Bütün dünyada hemen hemen böyledir, özellikle ülkemizde çoktur. Bu maçla birlikte 3 tane hatırlatırım. Şampiyonluğu garantiledikten sonra Konyaspor'a farklı kaybetmişti. Burada Malatyaspor'a kaybetmişti. Bugün de ondan farkı yok. Evet bazı oyuncuları oynatmadınız, bu doğaldır. Takımın bir hedefi kalmadığı zaman sezon sonu biraz artık sererler işi. Antrenman bile yapmazlar. Fenerbahçeliler bu skora üzülmesin.

Bayern Münih gerçeği var; dünyanın en profesyonel kulüplerinden biri olmasına rağmen şampiyonluğu garantiledikten sonra bir kaç tane enteresan mağlubiyetler aldı. Bu genelde futbol kültüründe var. Ülkemizde daha da çok vardır.

ŞU KONUDA ELEŞTİREBİLİRİM...

Teknik direktörler oyuncu gibi bakmaz. Teknik direktörler tüm maçları kazanmak ister. 'Şu 3 maçı da kazanayım, rekora doğru koşayım' ister. Antrenör bunu isterken oyuncunun hazırlanışını düşünemez. Rotasyonda kullanılan oyuncuların cevap vermesi lazım ancak şu konuda eleştirebilirim, Selçuk Şahin uçmayacak. Kafanda soru işareti olan kontratlı Holmen için 3 maç ısrar edilebilir.'

Akhisar da fazlasıyla haketti ve belki de fazlasını atabilirdi. Orta sahadaki 4 oyuncuya bakacak olduğunuzda 'pozisyon vermez' dersin. Arkadaki beklerin ideal beklerin. Bunun sebebi mental.

TEMENNİMİZ FENERBAHÇE'NİN AVRUPA...

Temennimiz ve duamız Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına gitmesi ancak gözüken imkansız bir durum var. İki kulvarda, hatta Türkiye Kupası çok ciddiye alınan bir kupa değil, hemen hemen tek kulvarda oynayacağın için ciddi masraflı takım.

Yabancı kontenjanı durumu belli değil. Yurt dışında oynayan yabancıların var. Kontratı devam eden oyuncular var. Bunlarla vedalaşması gerekiyor. Transfer lazım mı? Gözüken şu ki; Fenerbahçe'nin transferi takımın arzusunu, coşkusunu koruması demektir.

Bir oyuncu gelir 4 oyuncu giderse bir şey demem. Forvetin arkasına ortalaması 10-12 olan aynı zamanda savunma yapabilen ve 25-26 yaşlarının altlarında bir oyuncu olması lazım.

ERSUN YANAL DEVAM ETMELİ Mİ?

Ersun Yanal devam etmeli. 'Devam edecek mi?' sorusunu hak etmiyor. Etmelidir. Sezon başında Ersun Yanal'la erken konuşuldu geç imza atıldı, hep bir muammaydı. Tahmin ediyorum Aziz Bey'le onlar bu işi çözmüşlerdir. Hangi yönetim olursa olsun devam etmeli.

CANER'İN SÖZLEŞMESİ HALA NEDEN UZATILMADI?

Caner'in piyasası var. Ben Liverpool olsam Caner'i gelip almak isterim. Hala sözleşmesinin uzatılmaması enteresan. Muhtemelen Fenerbahçe bu işi çözecektir. Bu hafta çözmesi lazım diye düşünüyorum.'

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1417...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın